I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

starta beatboxcrew ngn?

Övrig musik - Rock, pop & annat

   

2008-01-26 03:57

starta beatboxcrew ngn?

Jag har hållit på och försökt lära mig beatboxing ett tag nu, och kan vid det här laget inte säga att jag är direkt "bra" men jag har iaf lärt mig en del. Kör för tillfället mest covers och så, men försöker ibland även komma på eget. Det jag nu undrar är om det finns några sköna dudes i Stockholmsområdet som håller på lite med beatbox eller sjunger acapella (eller bara tycker det verkar intressant) och vill gå ihop i ett gäng och experimentera lite? Om det finns intressenter här vore det kul, men annars kanske någon kan tippsa om hur man kan dra igång nåt liknande?
Målet ska vara att utvecklas inom denna beatbox/acapella grupp och framför allt ha kul! Det fina med den här typen av musicerande är att det är väldigt enkelt att komma igång och väldigt obegränsat och kravlöst. Att göra flerstämmiga covers är något jag länge velat göra, och är något som är roligt att experimentera med.
Här har ni i vilket fall lite länkar som kan vara inspirerande om man undrar hur det kan komma att låta när man startat upp ett litet crew:

http://www.youtube.com/watch?v=43pMp1A1YDg
http://www.myspace.com/thecarletonsingingknights

Detta är nog inte så svårt som det låter. Det kan låta rätt bra även om man inte är proffs!