I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

söker artist + låtnamn.

Övrig musik - Rock, pop & annat

   

2007-01-16 21:26

söker artist + låtnamn.

jag har ingen som helst aning om vad artisten/gruppen heter eller vad låten kan heta. har sett videon på MTV ett par gånger och jag har hört av vänner (som inte heller minns namn) att den ska ha vunnit över kanye west i ngn "best video"-grej.

glimtar ur videon:

- utspelar sig i ett ganska förstört hem, på morgonen efter en fest. lite random folk ligger totaldäckade och någon/några har gjort en massa "bus" med dessa personer.

- en kille ligger och sover på golvet eller så då de byggt ett jättehögt berg av diverse grejer ovanpå honom. han har inget val än att få allt över sig om han reser sig.

- en kille ligger utslagen på golvet där de ställt en massa tomma flaskor runt honom. samma där, vill han resa sig måste han i princip få alla flaskor att ramla.

- en kille har blivit helt nedklottrad med en svart spritpenna. någon har målat honom så det ser ut som han har en kavaj på sig.


videon är asskön och låttexten är väldigt simpel. typ en eller två fraser som spelas om och om som en loop. hjälp!