I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Video] General Knas & Sizzla - Good for the World

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2012-04-21 00:21

[Video] General Knas & Sizzla - Good for the World



Saxat från Whoa-bloggen:

Reggaetoastern General Knas och hans "band" har spenderat en hel del tid på Jamaica under våren, och igår, den 20 april (4/20) släppte General Knas sin efterlängtade kollaboration med reggaeartisten Sizzla, som är en av världens största i sitt slag. Sizzlas namn har figurerat mycket i svenska medier på sistone på grund av hans inställning till homosexualitet, men i denna låten, som heter Good for the World, så är det tvärtom kärleksvibbar som sprids.

Låten är en av två än så länge släppa låtar ifrån producentduon One Drop Music's kommande riddimsamling (när flera artister voicar/rappar över samma instrumental), med sin nya riddim Electric Riddim. Tidigare i veckan släpptes Kapellet-medlemmen Jeepstarr's låt "Ta mig härifrån", som är hans version av Electric Riddim. Det är intressant hur de båda låtarna skiljer sig väldigt mycket varandra, trots att de ligger på samma instrumental.

One Drop Music's riddimsamling släpps den 1 maj på iTunes och Spotify, och utöver General Knas & Sizzla och Jeepstarr kommer även versioner av Caribinghi och Dani M på Electric Riddim att finnas med på samlingen!


Klicka här för att komma till inlägget!


Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.