I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Reggae & Dancehall Riddims - Free For Download

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2010-02-28 17:34

Reggae & Dancehall Riddims - Free For Download

Här kan ni posta era riddims som ni har producerat. Altsså riddims ni vill dela med er gratis som folk kan ladda ner och spela in på. Lägg inte upp kända riddims om ni inte har producentens tillstånd för det.

http://soundsof051.com/

2010-08-14 14:00
vi får de vart intresset tar , blir det för rörigt så kan jag fråga om man kan få en egen forum ,tror inte på det just nu då den intresset inte är så stort,lr ja ,låt oss säga att det finns mycket mer folk som intresserar sig för hip hop än reggae på denna communityn


kan ju också bero på hur mkt utrymme ni ger det att växa. finns det fler plattformar (forumavsnitt osv..) på hiphopsidan, är det ju bara naturligt att det hänger fler hiphopare här eftersom andra genrer då automatiskt fasas ut.

jag är övertygad om att en rubrik i stil med "Riddim" skulle kunna blomstra om ni bara gav det en chans.
ser man på inläggen i denna tråd så verkar det ju ha blivit ungefär som folk skrev när den lades upp, dvs ingen orkar kolla skiten. senaste inlägget är en månad gammalt och det dessförinnan är från ytterligare 2 månader tillbaks.

och jag tror inte att en sådan rubrik skulle skrämma iväg några hiphop-heads om ni nu är oroliga för det. whoa är ju ett hiphopbaserat community så jag är helt med på att huvudfokus ligger där, men finns det nu ett intresse bland många av era användare för olika tillägg och ändringar, förstår jag inte varför ni verkar så motvilliga att möta dessa önskemål. forumet existerar ju för och pga sina användare eller..?

just saying....
www.myspace.com/roughlynx
Rappare

2010-10-13 23:08
tycker whoa ska vara mer hiphop/reggae community, särskilt med en extra Riddim ikon på sidan ;) går ordet ut till folk så blir det nog fett !!
lägg en kommentar i länken nedan - Returning favors
http://www.whoa.nu/forum/var-hiphop/audio-och-video/720597/1.aspx

2010-11-18 09:21

2010-11-19 00:23
Sorry
Jag gav fel länk ovanför. den här ska det vara:
http://fyraett.se/well/?Media_o_fria_downloads/Fria_Beats_o_Rytmer

TheKey

2011-12-07 12:13
Kolla/lyssna gärna på de riddims som finns på:

www.ritmostenoros.tk


Nästa skiva är planerad 2012. Kör ni något på någon av rytmerna - skicka över det, så kan det bli med på släppet :-) (mailadress finns på hemsidan)

2-3 st mer rootsiga grejer kommer komma upp ....inom en framtid.... :-)

Kul om många olika stilar - sång, deejaying, rap mm är med!

Medverkande på skiva 1 var bla: Kung Henry, Mekka, Senior I, Elvika, DFT, Chienluop, Format, Kerri L mfl. Producerat av Heavy Manners, Uppsala.

En del av riddimsen på hemsidan är använda på skiva 1 - men det sätter ju inte stopp för vidare användande :-)

Ha´re!

Rappare

2012-09-25 17:59
Om ni vill ha fler riddims så har jag lagt upp en tråd med 6 stycken, under rubriken Monz Didryk riddim selection 2012.

Bless!
http://myspace.com/monzdidryk

2012-12-26 17:08