I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Camaleon y CKZ Reggaeton

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2009-05-29 16:23

Camaleon y CKZ Reggaeton

Camaleon y CKZ
Ett par uppkommande artister som kom med i City tidningen på eventet I GOT F.U.S.E.
De har uppträtt på samma scen som Adam Tensta,Pato Pooh(SouthWest field festival),Danjah, Lady V och Stor(Midsommarlatino festivalen). Just nu så lägger de ner sin musikaliska själv på ett mixtape som kommer att gästas av b.la Aki från Labyrint productions m.m. Musiken kommer vara en blandning av Reggaeton, Sydamerikanska influenser,House och Electro kryddat med dynamiska texter på Spanska och Svenska. De planerar att släppa mixtapet CHISUE år 2010 då de vill perfektionera sitt verk.

Med en blandning av Reggeton och House så lyckades de sticka ut från mängden. Ni vill inte missa deras utveckling. Framtiden ser väldigt ljus ut för dem. Supporta och ta del av deras musik på:

Länk till http://www.myspace.com/chillizkingizz
Länk till http://www.myspace.com/camaleon145
Här kan ni hitta masssvis med uppdateringar, musikvideos,shoutouts m.m.

De tackar alla lyssnare som sprider ut deras musik. Längre fram så kommer de som är intresserade att få ett eget ex av det kommande Mixtapet CHISUE. Den kommer att pumpas att pumpas hela sommaren!
One Love!

www.myspace.com/chillizkingizz