I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Premiär för Galore Magazine, beställ ditt ex idag!

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2009-03-29 13:01

Premiär för Galore Magazine, beställ ditt ex idag!www.reggaegalore.se

Efter närmare två år på internet är det nu premiär för Galore Magazine - Sveriges första magasin om reggae. Galore Magazine ger dig reggaesveriges vassaste journalistik, skarpaste bilder och bästa illustrationer.

I vårt första nummer blickar vi bakåt och gör nedslag i den svenska reggaehistorien. Hur var det? Vem gjorde vad? Vad hände sedan? Thomas Gylling berättar om tiden innan TV-rutan. Papa Bull förklarar varför han började, slutade och kanske börjar igen. Scorpio berättar hur det blev som det blev och Peps ger sin syn på saken. Vi har varit i Stockholm, Skärblacka, skåne, Göteborg och rest i tiden. Vi har träffat nybyggare, entusiaster, eldsjälar och artister.

På köpet får du ett mp3-album med exklusiva låtar av bland andra Million Stylez, Diegojah, Mekka, Serengeti och Jeepstarr och många fler.
Galore Magazine trycks i en begränsad upplaga och för att garanterat få ett ex bör du beställa det redan idag. Den 27/4 skickar vi ditt magasin.