I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2008-01-21 21:53

Reggae Galore #12

Jullovet är över och Reggae Galore är tillbaka.

Efter en lagom lång ledighet är vi tillbaka för att knuffa omkull mediasverige ytterligare en gång eller rent av ge de de rockälskande kultur- och nöjesredaktörerna en lektion i hur man bevakar Sveriges mest intressanta, aktiva och nyskapande musikscen - reggaescenen. Tyvärr behövs ju Reggae Galore lika mycket nu som när almanackan visade 2007. Förändringarna är små och långsamma även om det emellanåt syns lite ljus i tunneln. Vi tänker hursomhelst fortsätta att leverera bra journalistik kring den svenska och internationella ska-, reggae- och dancehallscenen även under 2008.

En del nyheter kommer dyka upp också, varav den första redan är här. Vi kallar den “Reggae i svensk radio” och den håller dig uppdaterad på vad som är värt att höra i etern. Du hittar den här till höger.

I detta nummer bjuder vi bland annat på intervjuer med Ital Skurk och Earl 16, en sammanfattning av 2007 års bästa album av Isac Nordgren samt en bitter men bitvis hoppfull krönika av Gillis Bengtsson, mannen bakom SwingKids. Dessutom har vi som vanligt några recensioner.

Glöm inte att det är ni läsare som driver oss. Det är era kommentarer, idéer och utskällningar som får det att röra sig i våra huvuden. Så var med och påverka, skriv, rätta våra fel, beröm oss och visa vad ni tycker!

Mycket nöje!

www.GiantSounds.com