I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Tenor Diamond nya låtar på tyska rytmer

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2005-08-12 11:53

Tenor Diamond nya låtar på tyska rytmer

Germaica (skapare av "Doctor's Darling" Riddim med hitten "It's A Pity" med Tanya Stephens) har hört av sig till Tenor Diamond under veckan som gått och ville ha en låt på svenska på deras nya rytm Rodeo. Artister som Cobra, Lukie-D, Elephant Man, TOK, Wayne Marshall, Degree, har tidigare kört på rytmen.
Det kommer bli Tenor Diamond första svenska produktion och kommer finnas med på ett europa-album med 20 artister från 20 länder som alla kör en låt på sitt eget språk samt på samma rytm. Ingen datum satt för release. Tenor Diamond kommer även spela in en version på engelska för eget bruk.


Tenor Diamond har spelat in 2 låtar åt RootDown-records i Tyskland på Crystal Woman rytmen. Den ena tillsammans med Promoe och Cosmic från Looptroop och dem ska vara med på ett nytt rytmalbum från RootDown-records. Denna kommer släppas den 19:e sep. Andra artister som kört på denna rytm är: Anthony B, Richie Spice, Chuck Fender.

how you fe av a gyal if yu nuh av a phone