I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

alla rädda för att satsa på ska/reggae band

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2005-03-24 11:11

alla rädda för att satsa på ska/reggae band

i sverige i synerhet men även i rästen av världen fins massa bra akter inom ska och reggae men inte många som har ett skiv kontrakt med en störe label specielt när det gäller ska.

sitter ohc tittar på tv hemma och vad vissas om och om igen. jo någon jävla eurotechno reggae vid namn blue lagon mint en gång i timen som värkligen suger häst balle. nu när jamaica själva spotar ut bra artister och från sverige sätt har vi allt från ska band med storbands sättning och som gör lyssande musik och vi har ju även kända reggae akter. så vaför lyft sån här skit fram? det ´är helt otroligt att någon på något skivobolag har sakt det här ska vi promota det är det5 bästa jag hör på år och dagar. när rästen av reggae världen jobbar i skugan av industrin. måste ju finas marknad för ska band tex om man kollar på det genom slag det har utan pr och stora labels så är endå tex USCB allstars spelning på hultan en av det vildaste jag sätt som var över full på sekunden. men nu även om reggae scenen är störe så släps det jävligt lite svensk reggae på störe labels och syns i etern om man gämför med alla klubbar och det intrese som fins. skivbolagen skulle ju lätt känna pengar på att promota tex ska band för vem kan stå still och i dag skulle det lätt motagas som något nytt och fräsht då ingen har något kol. alltså måste det vara genuin onska som gör att det satsar på att promota blue lagon som ska spelas hela tiden överalt.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.