I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Collision live på Speakeasy STHLM 13/10

Övrig musik - Reggae & Dancehall

   

2004-10-04 20:36

Collision live på Speakeasy STHLM 13/10

Speakeasy premiär!

Eyo, nu är vi tillbaks som aldrig förr, så förbered er på en mustig höst full av musik, poesi och konst. Kom förbi och skaka era lurviga i en atmosfär av kärlek och sprudlande glädje. Vi kör igång igen onsdagen den 13 oktober, väl mött!


13 Oktober

Collision (Modern reggae madness, with Don Collisione)

Kilian vände wax ute och Joel började toasta. Idag ett år senare består Collision av 6 medlemmar som alla vid sidan om lirar allt från Surfrock till Hiphop. Men tillsammans är deras ambition att skriva starka låtar influerade av soul och reggaetonrytmer!

www.collision.nu


Özgur Kibar

Özgur är 25 år gammal, född och uppvuxen i Rinkeby. Har bara tävlat i poesi sen hösten 2002 men redan vunnit många tunga titlar. Han vann Frispels poetry gangbang vintern 02/03, kom 2:a i Borås Grand prix 2003, 1:a Poetry gangbang 2003, individuell 4:a i SM både 2003 och 2004, samt 1:a plats i SM tillsammans med Rinkebylaget. Till hösten är han även aktuell som programledare i SR (89,6 mhz) och i SVT Dokumentär!


Visuals: Nino S

Tillsammans med sin flickvän Sandra Praun startade Nino Strohecker för 3 år sen Designstudio-S. Ide'n är att göra konst i form av film, foto och grafisk design. Mottot är enligt Nino själv:
"Att det ser bra ut och att livet är shit rolligt!"

www.designstudio-s.com


Konstutställning med Kurir

Kurir och Kupong har målat graffiti sen början av 90-talet men ställer exklusivt ut tavlor till Speakeasy's ära. Ser båda två fram emot att få vistas i Kägelbanans varmare lokaler och fly undan det kyliga klimatet en stund!

Soul, funk, hip-hop och poesi. Onsdagar en gång i månaden.
Kl. 20-01.00, Kägelbanan(Mosebacke) T-bana Slussen.
Liveband, poesi, konstutställning.
Resident Dj's: Sweet-Tee, LL Cool Boleslav, The E-Selecta, Vicious-V.

Entré 60 kr, Åldersgräns 20

www.speak-easy.se
www.sodrateatern.com

You only call her a bitch cause you cant get that pussy!