I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

13/12 OUCH! & KLUBB CRÈME FRAÎCHE @ Södra Teatern

Klubb & Konserter - Stockholm

   
Rappare

2013-12-10 11:35

13/12 OUCH! & KLUBB CRÈME FRAÎCHE @ Södra TeaternTropicalklubben med ett mission: du ska aldrig sluta dansa
OUCH! & Klubb CRÉME FRAÎCHE presenterar stolt:

? RAPTURE READY (Live)
? PANIK DISCO (OUCH!)
? CHACKABUCKO
? L´ANIMAL
? MME PAMPLEMOUSE
? MAMIE & V
? WEARSHIRTS

Klubb OUCH! fortsätter sprida basmusik, svett, dans och glädje. Till skillnad från de andra mer traditionella "tropical" klubbarna runtom i Stockholm levererar klubb OUCH! en blandning av:

TROPICAL BASS ? SOCA ? DANCEHALL ? TRAP ? KUDURO & MOOMBAHTON

och täcker således hela basregistret. Vi tar även in några av världens mest intressanta akter och dj´s inom dessa genres just nu och har haft besök från världens alla hörn som t.ex. Angola, Tyskland, Portugal, Danmark, UK och Argentina. Nu har Södra Teatern fått 02 tillstånd och fortsätter med fri entré, kan det bli bättre? NEJ! eller JO...

DET KAN DET! Vi slår denna igång ihop oss med Stockholms första franska klubb, nämligen CRÉME FRAÎCHE. Det är ett helt ny koncept där artisteri och kultur går samman. De spelar musik från hela världen, influerad av fransk kultur men ignorerar klichéer som petits fours och Eiffeltornet. Glöm inte dansskorna denna gång för här blir det dans på hög nivå och när vi är klara med er kommer ni gå hem, med en bastropisk Edith Piaf 2013 i hjärnan på repeat.

? Rapture Ready
Denna Stockholmsbaserade trio har inte gjort mycket väsen av sig ännu men nu med nytt skivsläpp har OUCH! bokat dem för att härifrån starta deras tåg emot erövring. Med ett stabilt sound, där neosoul träffar elektronisk pop, levererar RAPTURE READY sånger som träffar en rakt i solar plexus, där själen vilar i tron att den är oträffbar, men icke! Det här är helt enkelt för träffsäkert.
Följ den här länken för att läsa mer om bandet.

? PANIK DISCKO (OUCH!)
DJ/Producent akten PANIK DISCO, arrangörer av klubb OUCH! och leverantörer av den musikaliska blandningen som gör OUCH! till vad det är, en av Stockholms absolut grymmaste bas-klubbar. Ni som sett PANIK DISCO köra vet vad ni har att vänta er... dans, dans och dans! Följ länken för att lyssna på gänget.

? CHACKABUCKO
Den andra arrangören av klubb OUCH! som alltid tar med sig den allra bästa och kanske oupptäckta musiken från Sydamerika och delar av Afrika. Här blandas Cumbia, Moombahton och Azonto i en salig blandning och får de allra stöddigaste typerna att släppa taget och börja röra på sig. Följ länken till Soundclound


Namn: OUCH! & KLUBB CRÈME FRAÎCHE

Plats: Södra Teatern

Datum/Tid: 2013-12-13 21.00

Ålder: 20

Kostnad:

Mer info:
http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Ouch/

Jonjon goes on and on