I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

19/10 OUCH! 1 ÅRS FEST - LIVE: MERCEDES (UK) @ Södra Teatern

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2013-10-14 23:11

19/10 OUCH! 1 ÅRS FEST - LIVE: MERCEDES (UK) @ Södra Teatern- VI VILL ATT NI SKA KOMMA TILL OUCH! OCH DANSA -

DEN STORA 1 ÅRS FESTEN PÅ OUCH!

OUCH! prestenterar stolt:

- MERCEDES (UK)
- PANIK DISCO ft. ARTYMOVE (videoinspelning)
- HEMLIG GÄST (MASSIVE!!!)
- CHACKABUCKO
- NEVA DEELAY (MALCRIADA)

- FRI ENTRÉ HELA KVÄLLEN -


I oktober förra året startade PANIK DISCO & CHACKABUCKO klubben OUCH! på Södra Teatern. Tanken var att etablera ett klubbalternativ till alla de baskoncentrerade klubbarna runtom i Stockholm. Med en förkärlek till den bastropiska musikgenrén har OUCH! gjort sig kända för att leverera just det, bastropisk musik. Tanken har alltid varit att blanda liveakter med dj´s och på OUCH! 1 års fest blir det inte annorlunda, ohhhh yes! Det var SUPERFULLT sist så kom i tid för att kunna ta del av allt som OUCH! har planerat för detta 1 årsfirande!

OUCH! prestenterar stolt:

- MERCEDES (UK)


Kommer ni ihåg när hip hop var roligt? När Salt-n-Pepa fick er att vilja "push it real good" och Beastie Boys fick er att vilja slåss för era rättigheter att festa? Om det är någon som kommer ihåg detta, är det MERCEDES. Med ett sound där tight rap blandas med pop, 80s hip hop och new school lyckas MERCEDES leverera just den känslan via sin musik. Att MERCEDES är uppvuxen i Kristiania/Danmark, där regler inte existerade, har myntat hennes musikaliska inställning. En inställning som går ut på att inte ta saker och ting oerhört seriöst och det känner man av när man lyssnar på hennes musik.

MERCEDES kan liknas vid en blandning av Nene Cherry, Mapei och en ung och kaxig Janet Jackson där hon tar hip hopen tillbaka till tiden då allt handlade om skills och SWAG. Nu tar OUCH! henne till Sverige för första gången för att presentera denna oupptäckta juvel för Stockholm. OUCH! presenterar stolt MERCEDES!

http://www.facebook.com/mercedesismyname
http://www.youtube.com/user/mercedesmyname
http://airwavehustler.tumblr.com
- PANIK DISCO ft. ARTYMOVE (Premiärspelning av singeln "ALL IN" och videoinspelning)

I över 10 år har medlemmarna i PANIK DISCO dj:at, producerat och arrangerat klubbar under olika namn, konstellationer och inriktningar. Sedan fyra år tillbaka har de koncentrerat sig på att levererar dj setts baserade på en blandning av basmusik. PANIK DISCO som kanske gjort sig mest kända för att dj:a bastropisk musik med hög energi blev i år med skivkontrakt efter att ha producerat en rad olika remixer för olika labels och artister. Nu ska de släppa sin första singel som bär titeln "ALL IN (No Niin)" och som gästas av fantastiska ARTYMOVE där sångerskan Mathilda verkligen visar vad hon går för. Nu är det således dags för premiärspelning av singeln. I samband med premiärspelningen kommer en video att spelas in så kom och dansa, lev ut och go bananas när PANIK DISCO & ARTYMOVE dundrar av sin första singel live. Vi vill att ni ska komma till OUCH! och dansa helt enkelt!

http://www.facebook.com/panikdisco
http://www.twitter.com/panik_disco
- HEMLIG GÄST

Allt vi kan säga är att detta kommer bli MASSSSSIIIIIIIVVVVVVEEEEE! Vilken glädje, vilken hype, vilken tacksamhet, ohh yes!

- NEVA DEELAY (MALCRIADA)

Dj av rang... nuff said egentligen. Alla som känner till Neva Deelay och som kanske var på plats förra månade när OUCH! körde klubbmashup med übergrymma gänget MALCRIADA vet vad de kan vänta sig. NEVA DEELAY levererar without deelay, vänta er en bastropisk urban blandning utan like.
- CHACKABUCKO

Vår vapendragere och geniet bakom OUCH! artwork. CHACKABUCKO levererar som vanligt en grym blandning av Cumbia, Dancehall, Azonto och Tropical Bass, och detta med klass. Alla som frekvent håller till på Södra Teatern har någon gång dansat till CHACKABUCKOS dj set, no doubt! Kom och dansa med oss på vår mega 1 års fest, smack! CHACKABUCKO eller Linus, som han egentligen heter, jobbar även som grafisk designer och hans talanger är till salu. Besök hans sidor och ta kontakt!

Namn: OUCH! 1 ÅRS FEST - LIVE: MERCEDES (UK)

Plats: Södra Teatern

Datum/Tid: 2013-10-19 21.00-02.00

Ålder: 20

Kostnad:

Mer info:
http://www.facebook.com/events/237903896366725/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1