I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/9 B2B Soundwaves #7: Seba (Secret Operations) & Yallow [Drum And Bass] @ Högdalsgången 34

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2013-09-12 09:57

28/9 B2B Soundwaves #7: Seba (Secret Operations) & Yallow [Drum And Bass] @ Högdalsgången 34Sommaren lider mot sitt slut, och det är dags att varma våra hjärtan och själar med ännu en magisk kväll i söderort!
Vi på Back2Back har ständigt saker i rörelse och planer och idéer som ska smidas och sättas i verket. Med roliga saker inför framtiden tyckte vi inte att det var mer än rättvist att bjuda er på det godaste godiset svensk Drum & Bass har att erbjuda från chockladfabriken!

Räkna med en musikalisk resa som heter duga!
Sebastian "Seba" Ahrenberg är vad många skulle kalla för ett musikaliskt geni och perfektionist.Efter släpp på etiketter som Warm Communications, Critical, Spearhead, Hospital Records och Commercial Suicide driver han nu sin egna skiv-label Secret Operations.
Efter en turné i USA är han nu hemma igen på svensk mark. Så vad passade inte bättre än ett besök i högdalen? Dit man längtar mest!

Med sig, för ett 2-timmars b2b-set har Seba med sig Mattias "Yallow". En av, tillsammans med legender som Cicci Moon, pionjärerna inom Drum & Bass i sverige. På en av dom första, största dnb-klubbarna i landet höll han till. Som en del av kollektivet dB, samt hjärnan bakom klubben med samma namn har han tagit hit och spelat med artister som Grooverider, Ed Rush, Ray Keith, Doc Scott och Dj Die. För att bara nämna några få. Yallow vet bättre än någon annan hur dnb ska upplevas och spelas.

Med dessa 2 herrar på plats har vi svårt att se hur ni ska kunna stå till. Självklart fyller vi på line-upen med våra egna residenter. Och med det sagt kan vi redan nu säga att ni kommer få uppleva en resa genom gammal och ny Drum & Bass, med djup, känsla och kärlek!

Rum 1:

SEBA B2B YALLOW
ESTATED B2B RAZ
JNB B2B MAXIVE

Alternativa rummet:

ESTATED (Experimental 160-190bpm)
RAZ (Bassy 130-150bpm)
JNB (Deep House & Techno)

Gör som indianerna; ta på dansskorna, knätofsarna, svettbanden, erat gladaste leende och med kärlek i sinnet. Så gör vi det här till en lika minnesvärd kväll som ni tidigare har hjälpt oss att skapa!

Entré: 50:-
Garderob: 20:-
Öl: 39:-

www.back2back.nu
www.facebook.com/back2backsthlm
www.secretoperations.com
www.rundnb.comNamn: B2B Soundwaves #7: Seba (Secret Operations) & Yallow

Plats: Högdalsgången 34

Datum/Tid: 2013-09-28 22-03

Ålder: 18

Kostnad: 50

Mer info:
https://www.facebook.com/events/490880284320276/


(Inlägget ändrat av Drax0 2013-09-12 09:57:17)