I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

22/3 Klubb OUCH! @ Södra Teatern Mosebacke Torg 1

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2013-03-18 13:04

22/3 Klubb OUCH! @ Södra Teatern Mosebacke Torg 1- VI VILL ATT NI SKA KOMMA TILL "OUCH!" OCH DANSA! -


- LIVE: ANBULEY ft. TIPANIC (AUT/GHA)
- GÄSTDJ´S: MAKKS & DOUBLE CHEESE McBEATS
- RESIDENTS: PANIK DISCO
- MUSIK: Tropical Bass / Moombahton / Kuduro / Global Bass / Kwaito / Bass
- INTRÄDE: Gratis innan kl 21 - därefter 60 kr

- OUCH! ger er den absolut bästa TROPICAL BASS musiken -

OUCH! presenterar stolt:

- ANBULEY


Tunga och snabba rytmer i en mix av Ghana och Europa

Anbuleys musik är en spännande mix av afrikanska rytmer och europeisk dansmusik med ett modernt och drivet uttryck. Med sin tropical bass-stil stakar hon ut nya vägar för dansmusiken samtidigt som hon betonar vikten av högt tempo. Ett sound som beskrivits som Afro-Electronica.

Hennes musik har också ett enkelt budskap. Hon vill att vi människor ska uppskatta oss själva och våra egenheter för att hitta balans i tillvaron. Hon skriver sina texter på engelska och översätter dem, med hjälp av sin mamma, till Ga, ett av flera språk som talas i Ghana.

Anbuley är född i Wien med föräldrar från Ghana. Hon växte upp med en pappa som ägde en stor vinylsamling, en mamma som dansade och ett hem fullt av ghanansk highlife, jazz och soul. Efter att i unga år bott en period i Ghana återvände Anbuley med sin familj till Wien. Men det dröjde ända till 2006 innan hon började göra egen musik

- TIPANIC

Tipanic aka Florian Richling (Österrike) är producent och boss över labeln BIG ‘N’ HAIRY som släppt en mängd skivor under åren de varit verksamma, bl a Mash Up Internationals "LAVA CABEZA". BIG ‘N’ HAIRY är Österrikes första Tropical Bass label och är en av Europas ledande Dancehall labels. När hen gick under namnet "Luke Rich" jobbade hen tillsammans med artister som t.ex. Busy Signal, TOK, Ward21, Da’Ville, Million Stylez, Michael Rose etc.

Tipanic släppte sitt första album 2010 "Lazed & Confused" och har sedan dessinriktat sig på att producera och dj:a för att sprida global bass genrén över världens alla dansgolv. När Tipanic dj:ar blandas världens alla ljudbilder från Cumbia och Kuduro till Kwaito, Global- och Tropical Bass. BIG 'N' HAIRY RECORDINGS har släppt skivor produceradeav bland annat Douster, So Shifty och Tim Turbo, alla stora namn inom Tropical- och Global Bass genrén.

http://www.bignhairy.com


- MAKKS

Makks bjuder alltid på dansant basmusik som gärna flörtar med globala och urbana musikstilar! Med Makks bakom spakarna kan du räkna med tunga basgångar pepprade med rytmer från såväl Cumbia och Dancehall som Uk funky, Mombahton och trappig södern hiphop. Hans tight-mixade dj-set levereras alltid med stor energi, intensitet och med en glädje som för tankarna till såväl karibisk karneval som brittisk underjord. Helt enkelt, en feststämning som allt som ofta smittar av sig på dansgolvet! Makks har dessutom hunnit med att spela in ett antal feta mixtapes genom åren vilka kryddats med såväl egna produktioner som egna remixer.
- DOUBLE CHEESE McBEATS

Double Cheese McBeatz har åkt på en svettig 40-graders jungelfeber. Dessa varelser brukar oftast synas vid oasen som heter vardagsrummet, där den fetaste hippiehoppen known to man spelas. Men denna kväll har febern gett dem hallucinationer som speglas i kvällens set, då allt kan dyka upp.
Vi snackar bas av högsta rang som får självaste Mufasa att vända sig i graven.


- PANIK DISCO (Ouch!)

Arrangörer och residenta dj´s på OUCH! är Stockholms främsta leverantörer av Tropical Bass och har gjort sig kända för att mixa bastropisk musik med högt bpm som man gillar att dansa och hoppa sig svettig till. Nyckelordet när PANIK DISCO kör är "energi" och de står inte stilla en enda sekund. Gruppen släppte nyligen sitt första fysiska mixtape "WE MAKE TROPICAL BASS OUR BITCH" där gruppen verkligen visar sitt rätta jag. PANIK DISCO kallades för veteraner av Generation Bass och med tanke på hur länge de hållit på är det en rättfärdig titel. Förvänta er ingenting annat än total kärleksfest, välkomna!


http://www.facebook.com/panikdisco
http://twitter.com/Panik_Disco
- LINUS NYSTRÖM aka CHACKABUCKO

Mr. Linus är hjärnan bakom affischerna som görs till OUCH! men han är även en av våra medarrangörer och resident dj på OUCH!. I mitten av Januari bestämde han sig för att flytta till varmare bredgrader och befinner sig numera i Argentina. Vi har haft en oerhörd tur över att få behålla honom som illustratör och han bara fortsätter leverera dessa konstnärliga opus en efter en. Hans färdigheter är till salu och om någon är intresserad av att kontakta Linus går det att göra via länkarna nedanför. Vi saknar dig mannen!

http://www.facebook.com/mrlinus
http://www.fetatyper.seNamn: Klubb OUCH!

Plats: Södra Teatern Mosebacke Torg 1

Datum/Tid: 2013-03-22 21.00-01.00

Ålder: 20

Kostnad: 60

Mer info:
http://www.facebook.com/#!/events/169145839902808