I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

22/8 Wu-tang clan @ Gröna lund

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2013-01-31 21:15

22/8 Wu-tang clan @ Gröna lundAh, wu-tang clan är bokade till gröna lund den 22 augusti för er som missat :p

citerat från grönans hemsida
"
Wu-Tang Clan skrev in sig i hiphop-historien redan 1993 då de släppte det legendariska debutalbumet ”Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”. Albumet firar nu 20 år och giganterna Wu-Tang Clan kommer med vad som närmast är en originaluppsättning till Stockholm och Gröna Lund den 22 augusti.

Få grupper har haft så stor inverkan och betytt så mycket för en musikgenre som Wu-Tang Clan gjort för hiphopen. Klanen dök upp på allvar i början på 90-talet och satte sitt Staten Island i New York på musikkartan. Med blytung och skicklig rap tillsammans med skitiga beats lyckades de bygga upp en helt egen värld fylld av kampsports- och maffiafilmer, tecknade superhjälteserier i en cocktail tillsammans med de ursprungliga nio gruppmedlemmarnas egna brokiga erfarenheter.

I oktober i fjol bestämde sig producenten och ryggraden – RZA – att han ville återförena klanen för att fira 20-årsjubiléet av det hyllade debutalbumet ”Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”. Han indikerade att detta i så fall kunde vara gruppens sista viktiga uppdrag ihop och Wu-Tang skulle representeras med full styrka och professionalitet. Detta har nu blivit verklighet och den uppsättning av originalmedlemmar som nu kommer till Gröna Lund får oss att rysa av välbehag. RZA har samlat ihop inga mindre än Method Man, Ghostface Killah, GZA, Raekwon, U-god, Inspectah Deck och Masta Killa. Bara individuellt är de större än de flesta artister i genren.

Den 22 augusti kl. 20.00 blir en legendarisk kväll på Gröna Lund, när Wu-Tang Clan intar Stora Scen.

"

Namn: Wu-tang clan

Plats: Gröna lund

Datum/Tid: 2013-08-22

Ålder:

Kostnad: 100

Mer info: