I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/1 Klubb OUCH! - Live: LINKOBAN (DK) @ Södra Teatern Mosebacke Torg 1

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2013-01-10 21:25

18/1 Klubb OUCH! - Live: LINKOBAN (DK) @ Södra Teatern Mosebacke Torg 1- VI VILL ATT NI SKA KOMMA TILL "OUCH!" OCH DANSA! -

Vi sparkar igång OUCH! 2013 med en av de grymmaste artisterna och live-akterna just nu. Är det någon som inte är redo för L-I-N-K-O-B-A-N!!!

- LIVE: "LINKOBAN”
- GÄSTDJ´S: DJ NEYNEY & YOURS TRULY
- RESIDENTS: PANIK DISCO
- MUSIK: Tropical Bass / Moombahton / Kuduro / Global Bass / Kwaito
- INTRÄDE: Gratis innan kl 21 - därefter 60 kr

OUCH! presenterar stolt:

LINKOBAN

Om du inte känner till denna danska rappare är det hög tid att bli medveten... och fort!

LINKOBAN är den nya talangen under Superbillion Records. Med hennes debut EP ”Super Into On It” har hon skakat om musikscenen med sin lyriska kvickhet och sitt hårda sound. Låtarna startar som ett hårt slag i solar plexus och de slår sig fram som en hybrid av tung bas och dancehall. Hon fortsätter över elektroniska ljudlandskap som tar oväntade svängar och det är ingen överraskning att när du ser henne live fullkomligt vältrar hon sig över dig med sin stil. En intressant anekdot gällande Linkoban är att rapparen nyligen blev förbjuden i Kina på grund av censorskap. Svaret på detta resulterade i att hon spelade trotts detta. Linkoban är en av nuets mest intressanta artister och är den absoluta power-akten ni inte får missa.

http://www.facebook.com/linkoban

http://www.twitter.com/linkoban
DJ NEYNEY (Femtastic)

Neyney har gått från att vara arrangören och pr-personen bakom Femtastic, till att bli en resident dj på Femtastics klubbar och spelningar. Hon rör sig mellan Hiphop och RnB, och Dancehall och reggae. Mycket kärlek för svensk musik, och även tyngre basiga och elektroniska grejer som ny afrobeat, kwaito och bailefunk. Nu kommer denna dj till OUCH! för att visa sina talanger... missa inte DJ NEYNEY!

http://femtastic.se/artister/neyneyYOURS TRULY (Grupp 13)

Om du frekvent färdas ute i Stockholms nattliv är det bisarrt om du missat att ens se en skymt av en av Stockholms kanske mest flitigaste dj´s. Yours Truly, (del av Grupp 13 och Skoskav) är den fysiska gestaltningen av energi och glädje och det kanske förkroppsligas bäst när denna dj spinner på OUCH! där YT får leva ut sin bastropiska sida. Missa inte vår vän... YOURS TRULY!


PANIK DISCO

Stockholms kungliga hovleverantörer av Tropical Bass och arrangörer av klubb OUCH!

http://www.facebook.com/panikdisco
Namn: Klubb OUCH! - Live: LINKOBAN (DK)

Plats: Södra Teatern Mosebacke Torg 1

Datum/Tid: 2013-01-18 21.00-01.00

Ålder: 20

Kostnad: 60

Mer info:
http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Klubb-Ouch-presenterarLinkoban

(Inlägget ändrat av DJmadfist 2013-01-10 21:35:26)