I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

14/12 Klubb OUCH! @ Södra Teatern Mosebacke Torg 1

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2012-12-09 22:59

14/12 Klubb OUCH! @ Södra Teatern Mosebacke Torg 1- VI VILL ATT NI SKA KOMMA TILL OUCH! OCH DANSA! -

- LIVE: FRIDA SCAR & DJ NEYNEY + YATZY MUSIC
- GÄSTDJ´S: REGERINGSKANSLIET & LOUIE
- RESIDENTS: PANIK DISCO & CHACKABUCKO
- MUSIK: Tropical Bass / Moombahton / Kuduro / Global Bass / Bass
- INTRÄDE: Gratis innan kl 21 - därefter 60 kr

I och med att detta är sista OUCH! för 2012 ville vi försöka göra något extra. Resultatet blev fyra olika akter som tillsammans med oss kommer skapa glädjeyra på en helt annan nivå.

OUCH! presenterar stolt:

FRIDA SCAR & DJ NEYNEY (Gbg/Sthlm)

Vi har haft äran att ha denna mc under vårt klubbtak fler än en gång fast då under annan regi. Nu är vi såå glada över att ha detta opus hos oss igen. OUCH! ger er FRIDA SCAR, kanske en av Sveriges grymmaste rappare som gjort sig känd för att snabbspotta verser över hip hop beats där elektroniska ljudlandskap blandas samman med hårdheten från grime. Frida har setts tillsammans med artister som Femtastic Crew, Syster Sol och Mästerkatten och är snart är aktuell med sin debutep SCHHH. Detta är helt klart akten som ni inte vill missa - smrraaack!

http://www.facebook.com/FridaScarFrida backas upp av DJ Neyney. Neyney har gått från att vara arrangören och pr-personen bakom Femtastic, till att bli en resident dj på Femtastics klubbar och spelningar. Hon rör sig mellan Hiphop och RnB, och Dancehall och reggae. Mycket kärlek för svensk musik, och även tyngre basiga och elektroniska grejer som ny afrobeat, kwaito och bailefunk. Neyney kommer köra ett introduktionsset innan live-akterna börjar så missa inte det.

http://www.femtastic.se/artister/neyney


YATZY MUSIC (Sthlm)

Av en slump halkade OUCH! in på deras hemsida och fick beskåda videon till låten "Ditt Ass" och det var kärlek vid första ögonkastet. Duon från Stockholm består av Svantana & Jocke Boberg som för drygt tio år sen var sveriges första mashup-artister. Sen dess har Svantana blivit en högteknologisk ljudalkemist och Jocke har varit husmixare på P3. Nu gör de ösig partymusik av allt som svänger som t.ex. Moombathon, Soca, Slöhouse, Ghetto Tech och Dansband.

http://www.facebook.com/yatzymusicpage
http://www.youtube.com/user/yatzymusic
REGERINGSKANSLIET (Gbg)

Peppen är maxad inför denna omgång av OUCH! Som om det inte vore nog med två live-akter har vi även tagit hit denna dj duo från GBG. Regeringskansliet har dans som högsta prio i sitt reglemente. Gör dig redo att regera på dansgolvet till tropiska rytmer och skumpande bas som flörtar med guilty pleasure i djungelhetta. En viktig pointer gällande denna duo är att de gör egen bastropisk musik där båda agerar som vokalister, nu väntar vi bara på att de skapar fram sin egna live-akt så OUCH! får boka om dem! (hint hint).

http://www.facebook.com/regeringskanslietLOUIE (Malmö)

Som sagt... som om det inte vore nog! Vi har även tagit hit grymma LOUIE från Malmö som under sista året blivit en regelbunden bokning för bastropiska klubbar som t.ex. SWEAT, Be Right Bass & Club Coco. När Louie spinner blir det Juciness och tropisk värme från södern. Snuskiga bastakter och tunga rytmer från Moombathon, Kuduro, Trap och Tropical Bass. Allt blandas samman i en symfonikaskader, här ska dansas!

http://www.facebook.com/louise.arvidsson.12CHACKABUCKO (Res.)

Från början var det Roots Reggae men med tiden transformerades ljudbilden till Dancehall & House som sedan ledde till Bmore, Bailefunk & Kuduro men är kanske mest känd för att leverera den grymmaste Cumbian på Södra Teatern - Chackabucko!PANIK DISCO (Res.)

Stockholms leverantörer av Tropical Bass ger er inget annat än högt tempo och tunga basgångar. Här ska dansas!

http://www.facebook.com/panikdiscohttp://www.facebook.com/events/229994770465990

Namn: Klubb OUCH!

Plats: Södra Teatern Mosebacke Torg 1

Datum/Tid: 2012-12-14 21.00-01.00

Ålder: 20

Kostnad: 60

Mer info:
http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Klubb-Ouch-