I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

16/10 Chaka Khan (U.S.) @ Hamburger Börs

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2012-07-23 11:04

16/10 Chaka Khan (U.S.) @ Hamburger Börs



Hamburger Börs presenterar stolt:

CHAKA KHAN (U.S.) på Hamburger Börs den 16 oktober 2012

Drottningen av funk – den legendariska hitsensationen Chaka Khan – är superdivan vars röst sjungit sig in i miljontals människors hjärtan från sjuttiotalet fram till idag genom odödliga klassiker som Ain't nobody, I feel for you och I'm every woman. Hon har släppt tolv soloalbum, förärats 10 amerikanska Grammys, samarbetat med ikoner som Stevie Wonder och Prince och konsekvent fortsatt vara en del av den musikaliska samtiden genom bland annat samarbetet med De La Soul på hiphopklassikern All good? och genom att samplas av rapstjärnan Kanye West på dennes genombrottshit Through the wire. Idag är hon högaktuell med hyllningslåten Super life: Fear kills, love heals tillägnad sjuttonårige Trayvon Martin som dödades av en kvartersvakt i ett uppmärksammat fall i USA tidigare i år.

Till Hamburger Börs kommer Chaka Khan i sitt livs form, uppbackad av en lysande livebandsuppsättning och med en röst som bara blivit mäktigare med åren. Ett decennium har gått sedan hon senast besökte Sverige - missa inte detta sällsynta tillfälle att uppleva en av vår tids största artister i en intim och oförglömlig konsertupplevelse.

Namn: CHAKA KHAN (U.S.)

Plats: Hamburger Börs

Datum/Tid: 2012-10-16 21:00

Ålder: 20

Kostnad: 625

Mer info:
www.hamburgerbors.se


(Inlägget ändrat av Oracle 2012-07-30 16:09:05)