I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/3 Sizzla, Stockholm 2012 @ Slakthuset

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2012-03-24 20:31

28/3 Sizzla, Stockholm 2012 @ Slakthuset


Pride Music Int, NextOnStage & ACP presents:

SIZZLA Live!
+
Caribinghi
Safari Sound
Dj Jim
Selecta X-Lent
Kiiing
Floyd
Newera Sound

3 Floors - 3 Sounds - 1 Mega Party

BILJETTER
Säljs endast i dörren (inget förköp, tidigare förköpta biljetter gäller ej)
250 SEK

ADRESS: SLAKTHUSG. 6 / SLAKTHUSOMRÅDET / T-GLOBEN / 18 ÅRNamn: Sizzla, Stockholm 2012

Plats: Slakthuset

Datum/Tid: 2012-03-28 21.00-03.00

Ålder: 18

Kostnad: 250

Mer info:
www.facebook.com/events/152801121509795

If you have the desire to experience something that is original Hip-Hop, Soul, R&B and Mashups then Ladies & Gents your dreams have now been fulfilled. Nextonstage.se have the privilege to present: http://urbanconnect.wordpress.com/

2012-03-28 19:33

2012-03-29 10:34
Då vi inte gjorde denna bokning genom Slakthuset, utan genom att hyra ut vår lokal till en arrangörsgrupp som i sin tur gjorde bokningen, så hade vi inte den koll på artisterna och deras bakgrund som vi normalt sett har”, skriver Slakthusets ledning i ett pressmeddelande som publicerades på företagets Facebooksida.

Jävla kappvändare o skitnödiga fukkers! Klart dom visste vem Sizzla är eller jag vet att dom vet vem Sizzla är och därav helt galet att ställa in samma dag. Jag som tyckte Slakthuset var ascoolt och trodde dessa som driver skiten var koola rockers liksom...

2012-03-29 14:07
Jävla kappvändare o skitnödiga fukkers!


det är precis vad det är, ryggdunkare och folk med dålig karaktär utan vetskap om vad dom ställt sig bakom, dom bara flyter med för att någon har sagt att sizzla "bränner bögar på bål".

och att ansiktet utåt i den här debatten för hbt-rörelsen är den självgoda BÖGEN alexander bard, som han så gärna kallar sig gör det ännu roligare. han som satt i tv och propagera för att människor borde ha rätten att peka ut vem som är och inte är neger.

hbt-rörelsen är sveriges heliga kor
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-03-30 21:03
ous_nds
Vart har du fått det ifrån, att Alexander Bard skulle vara ansiktet utåt? Alexander Bard är en clown som, så som clowner ofta gör, lyckades synas i samband med upproret och ta över uppmärksamheten.

Sizzla-spelningen stoppades för att många människor (straighta och inte straighta) var emot att en artist som sprider ett hatbudskap som uppmanar till att döda homos skulle få spelas på en större scen i Sverige, vilket indirekt visar att vi i Sverige stöder morden på homosexuella som sker på Jamaica och andra platser i världen.

De som försöker rättfärdiga detta med snack om "yttrandefrihet" bör studera en lagbok närmare och läsa på om "hets mot folkgrupp".

Peace
Science Genius Girl

2012-03-31 00:40
tror du sizzla är den första eller ända artisten i världen som haft en bokad konsert i sverige med kontroversiella åsikter eller texter?

sizzla tycker inte om bögar, axel rose tycker inte om invandrare och bögar som sprider sjukdomar, och thåström vill skjuta snutar för att dom inte är människor. vad jag vet så har dom två sistnämnda spelat i sverige och fortsätter att göra det utan problem.

det är ingenting annat än en hype som växt bland folk med moralpanik och har inget annat för sig att göra. har du sett sizzla själv bränna en homosexuell på bål eller några göra det efter en sizzlakonsert i sverige?

vet man något om det man pratar om och har lyssnat till sizzlas musik och jamaicansk musik så vet man att att det är metaforer och ett sätt att uttrycka sig, inget som bör tas bokstavligt.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-03 13:01
Fortsätter från ovanstående skrivare ous_nds;..... och poliser gillar inte svartskallar (bl.a.), migrationsverket firar när man utvisar invandrare till tortyr och mord, sverige som propagear för demokrati, vapennedrustning och skall inte exportera till diktaturer men går bakom ryggen på medborgare och exportrar till länder som lemlästar och dödar och har i lag förbud mot bl.a. homosexualitet. D är ok men jävlar om Sizzla kommer hit och samtidigt som några bögar vilt protsterar påstår man samtidigt att eftersom man INTE är rasist så kräver man att få använda ordet neger. Snurrigt och sinnessjukt. Låtar med hets mot bögar är en sak och kommer alltid uppmärksammas oc uppmanas bojkotta, d kommer vi aldrig ifrån och d är en sak men att ställa in konserten var helt fel!
De som försöker rättfärdiga detta med snack om "yttrandefrihet" bör studera en lagbok närmare och läsa på om "hets mot folkgrupp".
Så hur ska man ta d på allvar? Jajustja, Är väl andra regler när det gäller svartskallar..

Fatta det är även andra agendor bakom, i STHLM Sverige får man ju inte heller ha stora reggaefestivaler (URF Uppsala, nära STHLM alla fall)