I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

4/2 Premiär Klubb Skoskav @ Nalen Klubb

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2012-01-30 18:01

4/2 Premiär Klubb Skoskav @ Nalen KlubbVi älskar DJ:s, både tjejer OCH killar. Därför har vi på vår stora fantastiska premiärdag bokat tre av våra favoritkillar och tre av våra favorit tjejer. En storm som dragit över halva jordklotet och slitit med sig Brasilien, Sydafrika, Jamaica och intar Nalen Klubb 4 februari. Förbered er på en något vildare version av ”zumba” på dansgolvet. Stretchinghörna i baren, whiskey, wine, drinks, shots och lite liniment. Vi presenterar väldigt stolt dessa akter:

Mash Up International
Trion som tagit klubbvärlden med storm med sina feta remixar och exploderande musikproduktioner. Deras versioner på ”Jag kommer” av Veronica Maggio, och ”Animal” tillsammans med Gnucci Banana m.fl. pumpas stadigt på klubbar och radiostationer och är enligt oss lite bättre än orginalen. Mash Up International har spelat med bl.a. Rye Rye, Maluca, Schlachthofbronx, Spoek Mathambo och Maskinen och är aktuella som support för Diplo den 21 januari.

Håll Käften Och Dansa
Klubbvärlden har faktiskt inte varit sig lik sen denna trio föddes för ungefär ett år sen. Dom både spelar, dansar och festar samtidigt. Oavsett om dansgolvet är fullt eller tomt har dom bevisat att det är DOM som är festen, hypen, röjet, vad du nu vill kalla det. HKOCHD har delat dansgolv med bl.a. RMH, Mahoyo, Sidewalk m.fl.

Black Barbie
Team Skoskavs egna queen bee Black Barbie spelar det tyngsta i hip hop och r&b väg och kommer som vanlig få dansgolvet att gunga med feta basgångar och en grym mix av de största namnens bästa spår och de vassaste up and coming artisterna.

OCH
Vi kommer lotta ut skor från Caliroots butik SIX FEET DOWN!
HÅLL UTKIK PÅ VÅR FANPAGE!

------------
Kommande bokningar:
11/2 Mahoyo, Rudy
18/2 Freshets, Stockholms Most Wanted
25/2 Ugglenatt
3/3 Josefine Persdotter, m.fl.
10/3 Safari Sound, Justice
17/3 The Soul Lounge, Ingrid Kemze + live akt
24/3 Erica Gylling, Soca Dennis

Namn: Premiär Klubb Skoskav

Plats: Nalen Klubb

Datum/Tid: 2012-02-04 21-02

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:
https://www.facebook.com/klubbSKOSKAV

Brudar bärs & bas