I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/1 Lazee @ YES! @ Mosebacke Etablissemanget

Klubb & Konserter - Stockholm

   
Skivsamlare

2012-01-26 19:59

28/1 Lazee @ YES! @ Mosebacke EtablissemangetYes! & Timeless Music presenterar stolt i samarbete med PUMA + Sneakersnstuff + Kingsize:

LAZEE – Live

Malmö v/s Stockholm
Jesaja + Safari Sound
Suntanas + Yes! Soundsystem Dj Black Moose + Donuts + Georgius

LAZEE LIVE PÅ YES! LÖRDAGEN 28 JANUARI
Som en av Sveriges största hiphopartister är Lazee nog bekant för de flesta. Han slog igenom stort 2008 och han är också en av de svenska hiphop-artister som nått längst utanför Sveriges gränser med listplaceringar i UK, videorotationer i Frankrike och flera intressanta samarbeten i USA. 2011 omgrupperade Lazee, startade sitt nya bolag Timeless och inledde ett samarbete med Universal Music samtidigt som han bestämde sig för att gå tillbaka allt mer till sina rötter med ett streetigare hiphopsound än på debutalbumet.
På andra skivan “Supposed To Happen” samlar Lazee såväl etablerade producenter som Masse, Ishi, Mack Beats och Gameboi. Lazee släppte precis innan jul dessutom mixtapet “One Way Ticket” tillsammans med DJ Large som bl.a innehåller stenhårda bangern “The Way You Move” proddad av New York-producenten Ty Fyffe. Lazee var nyligen över i New York där han spelade för ett fullsatt Highline Ballroom. Han är en vass live-MC och oerhört hungrig rappare, ivrig att anta utmaningar, något som han inte minst visade i December 2011 då han kastade sig upp på scenen under en The Game-konsert och battlade Compton-rapparen och hans crew.

Lördagen den 28 spelar Lazee på Klubb Yes! på Mosebacke Etablissemanget som nu håller öppet till 03.00. Lazee backas av en avskalad och rå sättning bestående av live-MPC, livetrummor och hans DJ Jesaja. Lazee kommer att bjuda in flera vänner och samarbetspartners för att gästa på micken och bjuda publiken på en konsert utöver det vanliga. Dessutom blir det en lång rad tunga DJs från både Malmö och Stockholm som samlas för att i ett soundclash avgöra vilken av städerna som kan rocka dansgolvet hårdast.

Vi ses där!

Yes! & Timeless

Namn: Lazee @ YES!

Plats: Mosebacke Etablissemanget

Datum/Tid: 2012-01-28 21.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:
http://www.facebook.com/events/311615712213286/
http://www.iloveyes.se/konserter/lazee-live-jesaja-safari-sound-suntanas-black-moose/

Yes! In Concert — For the love of music