I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/12 Yes! Nyårsfest @ Södra Teatern

Klubb & Konserter - Stockholm

   
Skivsamlare

2011-12-10 00:20

31/12 Yes! Nyårsfest @ Södra TeaternEtablissemanget
Sås Crew (Bas-Electro-Soca)
Marcus Price + Carli + JExpert + A Lowe Thing

Södra Bar
Yes! Soundsystem / Raw Fusion (Soulful house-hiphop)
Mad Mats + Donuts + Pure P + Ametist

Champagnebaren
All Out Dubstep (Dubstep)
Trickykid + L-Wiz

Yes! och Södra teatern bjuder på traditionsenlig nyårsfest och slår upp dörrarna till samtliga lokaler i hela huset. Vi har inte bara Stockholms bästa utsikt utan också representanter från Stockholms bästa klubbar så som SÅS, RAW FUSION, AOD, PÅDRAG samt era värdar YES!

På Etablissemanget äger SÅS crew med Marcus Price + Carli + JExpert + A Lowe Thing med sin anything goes stil men med baaaaassss som gemensam nämnare.

I Södra Bar hittar du en crew som spelar själfull musik i form av house och hiphop. Mad Mats är ett namn som ni alla känner igen och som spelar i Stockholm men även ute i världen, han är ena halvan av Unhouse samt skivbolagschefen på legendariska etiketten Raw Fusion. Pure P som började som en av medlemmarna i kritikerrosade gruppen Up Hygh och som nu är resident på Banana Social Club. Donuts aka Ricardo är mannen bakom Yes! och kallar sig mer för musikälskare än som dj men denna kväll ska han lira lite klassixxxs tidigt på kvällen tillsammans med Ametist som också kommer och förgyller vår kväll!

I Champagnebaren kommer vi behöva skruva fast kristallkronorna med extra skruvar för att dom ska hållas uppe när All Out Dubsteps resident Trickykid och L-Wiz tar över med sin feta dubstep.

Håll i hatten nu kör vi!

Välkomna!
Yes! & Södra teatern

Tack till:
Sneakersnstuff / Kingsize Magazine / Monkey Bizz / Sås / 118 ettettnoll / Du Vet Inte / Raw Fusion / AOD / Södra Teatern

Namn: Yes! Nyårsfest

Plats: Södra Teatern

Datum/Tid: 2011-12-31 21:00-03:00

Ålder: 20

Kostnad: 275

Mer info:
http://www.iloveyes.se/konserter/yes-nyarsfest-pa-sodra-teatern/
http://www.facebook.com/event.php?eid=177744352315019

Yes! In Concert — For the love of music