I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

18/6 Hype N' Culture with Major Vibez(Live:Leafnuts) @ Vurma bar

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2011-06-14 13:59

18/6 Hype N' Culture with Major Vibez(Live:Leafnuts) @ Vurma bar



Major Vibez is back with a blast!

På lördag 18/6 är det Hype N' Culture igen! Denna gång bjuder Major Vibez in till en kväll het som chili! Klubben gästas av de mäktiga soundet Concrete Steppaz och som liveakt uppträder ingen mindre än Leafnuts!

I vanlig ordning så blir det karibiska guldkorn och musikaliska bomber i en fet mix med Major Vibez Sound bakom skivspelarna.

En het och fet kväll med massa reggae,dancehall,modern roots,lovers rock och ragga av högsta kvalité!
Det blir fetare, större och bättre för varje gång. Kom dit och gör kauz med den!

Major Vibez love dem ladies!


När:18/6
Var: Vurma Bar, Birger Jarlsgatan 36
T-bana: Östermalm/Hötroget
Entré: Gratis
Tid: 21-01
Vägbeskrivning:Vurma bar

Leafnuts
Gary Beckford aka "Leafnuts" är en sann legend inom den svenska reggae och dancehallscenen. Han började sin karriär i London under 80-talet. Han har turnerat med ett brett utbud av soundsystems under årens gång. År 1991 flyttade Leafnuts till Sverige där han fortsatte sin musikkarriär. Leafnuts har flera album i bagaget och har framträtt som gästartist med namn som Latin Kings,Lisa Nilsson och Sugar Minott. Som ena halvan av den legendariska gruppen Chilly&Leafy gjordes hyllade konserter på bla. Hultsfredsfesitvalen, Uppsala reggae festival och Stosjöyran. Många minns kanske gruppens låt ”Vart ska du ta vägen” från en reklamfilm för Telia. Han jobbar på nytt material och slutresultatet börjar närma sig i form av det kommande albumet Esoteric. Den nya singeln, War Mongar släpptes under våren och har en tillhörande video som måste kollas in!

Myspace
Facebook
Youtube
Twitter
Last FM

Namn: Hype N' Culture with Major Vibez(Live:Leafnuts)

Plats: Vurma bar

Datum/Tid: 2011-06-18 21.00-01.00

Ålder: 18

Kostnad:

Mer info: