I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

13/5 - Klubb Spiderdogs @ Etablissemanget (Hemliga gäster!)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2011-05-07 14:23

13/5 - Klubb Spiderdogs @ Etablissemanget (Hemliga gäster!)



Klubb Spiderdogs startade 2007 i den numera nedbrunna röda stugan på Tantogården. Glasrutorna var täckta av imma och svett och golvet sviktade under den dansande publiken. Sen dess har klubben och husbandet Spiderdogs gästats av namn som Looptroop Rockers, Adam Tensta, Magnus Tingsek, Natural Bond, Timbuktu och många fler under fem säsonger.

Efter drygt ett års uppehåll är klubben nu tillbaka och bjuder på varm live-musik på Etablissemanget. Singelaktuella Mofeta & Jerre är värdar tillsammans med Spiderdogs och soul-löftet Seinabo Sey. Den 13 maj kommer också den eminente DJ Large och förgyller kvällen med hiphop, soul och funk.

Men till skillnad från tidigare säsonger är övriga gäster hemliga! Det utlovas fler överraskningar, oväntade samarbeten och ett friare upplägg, allt för att bjuda på en så kul och levande klubb som möjligt. På nypremiären den 15 april gästades Klubb Spiderdogs av inga mindre än CHORDS, ONTARIO och STOCKHOLMSSYNDROMET! Vilka det blir nästa gång avslöjas på plats den 13 maj.


Fredag 13 maj
Mosebacke Etablissemanget
21-01, 20 år, 100 kr


Facebook-event


"Stockholms bästa konsertscen? Klubb Spiderdogs. Publiken är helt annorlunda, så jävla bra crowd, så jävla jammigt."
- Adam Tensta i DN På Stan.

"Stockholms bästa klubb? Klubb Spiderdogs, jag gillar deras koncept med husband och liveakter med funk-inriktning."
- Markus Price (Basutbudet) i City.


Liveklipp:

Looptroop Rockers på Klubb Spiderdogs:


Organismen & DJ Large på Klubb Spiderdogs:


Spiderdogs och Orup på P3 Guld:

www.mofetajerre.se