I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Maghreb United 2010 @ Debaser Medis 9 Juni

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2010-06-03 10:53

Maghreb United 2010 @ Debaser Medis 9 Juni

Maghreb United 2010
Nu är det äntligen dags för oss nordafrikaner att komma samman! Efter många års kolonisering utav både Frankrike och Spanien har dessa länder splittrats.

Föreningen UGM (Unga Generationens Marockaner) & Maghreb United Sweden anordnar denna kväll som en start på fortsatt aktivitet för ungdomar med nordafrikansk bakgrund, där alla givetvis välkomnas.

Denna kväll kommer mer eller mindre vara inom genrerna Rap, Rai, Chaabi samt den omtyckta Rai’n’b Fever’n ifrån Frankrike med influenser ifrån Nordafrika.

Rim.k
Efter 7 år är Maghreb United grundaren äntligen tillbaka!
Abdelkarim Brahmi-Benalla som går vid artistnamnet Rim.k är en infödd fransk rappare från Vitry-sur-Seine som har vuxit till att omfatta Saint-Denis (93), Paris.
Han är född 21 juni 1978 av algeriska föräldrar, från byn Barbacha i Bejaia, Algeriet. År 1994 skapade han, med AP och Mokobé, den grupp 113, vilket motsvarar antalet gator i hans stad. Framgången för 113 bidrar också till uppkomsten av flera konstnärer på maffian K'1 Fry, den grupp de tillhör.

Med sig har han :

Dj Cream, känd för Nique la Musique de France. Denna mix är ett av de mest legendariska taperna som någonsin släppts i Frankrike.

OBG: (Original Gros Bonhomme) är en fransk rappare av algeriskt ursprung, medlem i Mafia K'1 Fry och ursprungligen från Vitry i Val-de-Marne. Han är känd för att vara en av de bästa backupen på den franska rap scenen

Förband

Medina
2005 va året när svensk musikindustri fick bevittna någonting helt nytt."
Magdansös" Den orientalisk influerade rap Duon Medina hade kommit för att visa ny väg för Svensk HipHop. Singeln mottogs med stående ovationer och kritikerna hade inte mycket ont att säga om den, Under åren som gått har gruppen levererat hits som " Zid emchi, Förbjuden frukt, Mahlea, Hoodsfred. Och förra årets stora youtube hit Sagoland.

Dj Aïcha:
Denna dam är känd för sina mästerverk på Re:orient Club där hon spelar musik från Paris, en fräsch och funky blandning av raï, fransk hip-hop, reggada, och orientalisk pop.

Sist men inte minst..
TNO,Mafia 2 La Rue & Younes och Ayman är lokal artister med nordafrikanska rötter ifrån olika håll i Sverige .Dem ska visa hur man kan få in sitt ursprung samtidigt som svenskan är dominerande.

Biljetter. se länk. Även arrangörerna säljer biljetter.

Mer info:

350:-
18+
20:00-02:30

Säkra din biljetter på:
http://www.debaser.se/kalender/4796/


Peaaace & Löve!

Glöm dina bekymmer för att det kommer nya imorgon!