I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

11/06 Klubb Antics @ Bonden Bar

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-05-28 16:17

11/06 Klubb Antics @ Bonden Bar

HIP HOP | GARAGE | ELECTRO | HOUSE | BASSLINE | PARTY MC’S



Välkommna!

Antics är klubben för dig som önskar att förfesten alltid varade en timma längre att musiken som spelades var oldschool hiphop och att Stockholm hade lika feta DJ's som i London.
I sommar kommer vi att köra på Bonden Bar åtskilliga torsdagar mellan 20-01. Det kommer bjudas på grymma bokningar i form av gäst DJ's och även några av sveriges duktigaste MC's.

Som resident DJ står Tables för fet hip-hop (Gangstarr, M.O.P, BIGGIE, Wu-Tang Clan) men även grym house, garage och electro. På scen kommer duon Wyatt & Kiddo riva av låtar från deras kommande mixtape. Det blir nostalgisk hip-hop från tiden när den var som bäst. Förvänta dig även en hel del freestyle sessions plus massa andra feta överaskningar.

--------------------------------------------------------------------------


Den 11 juni har vi premiär och då gästas klubben av V.I.N.C.E från Asobo Webzine. Han kommer att köra den smutsigaste musiken han har fått tag på och bland annat spela tokig fidgethouse, bassline och 2-step. Tables debuterar som resident DJ och kommer jobba för att skapa en stämmning som påminner om en galen hemmafest i Brooklyn när Biggie fortfarande levde och hip-hop inte hade upplevt vare sig autotune eller Lil Wayne. När kvällen börjar närma sig midnatt kliver Wyatt & Kiddo på för att göra en galen livespelning och efter det är det fullt ös till klubben stänger vid 01.

Klubben drar igång klockan 20 och det är gratis inträde hela kvällen, 18 år fyllda gäller i dörren.
Schyssta priser i baren och riktigt bra musik gör detta till det självklara valet på en torsdag kväll (känns som lördag). Så ta med dina vänner och förberedd dig själv på en grym kväll med fet vibb, grymma DJ's och galna MC's.

Ses där!

Klubb Antics

Torsdag • 11/06 • 20-01
Bonden Bar, Bondegatan 1
(T) Medborgarplatsen