I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

11/4 - Timbuktu, Promoe, Hatcha & Crazy-D (UK) + more @ Allhuset

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-03-18 00:02

11/4 - Timbuktu, Promoe, Hatcha & Crazy-D (UK) + more @ Allhuset

Då var det dags att presentera den fetaste påsklovsfesten. Eller kanske rent utav årets fest redan nu?! Det tror fan vi iaf. Vi blandar upp det ganska hårt med det vi älskar att gå loss till. Hiphop, Dancehall, Reggae, Dubstep, Drum n Bass, Grime, Garage... you name it!

Vi har en exklusiv spelning med Promoe där han kör sitt nya svenska material för första gången. Dessutom har vi Timbuktu och Mofeta & Jerre som lägger varsit set med bandet Spiderdogs. Ni som var på deras klubb på Fasching när Timbuktu körde vet vad det är för vibb som väntar. Denna gång får förhoppningsvis alla plats också...

Då vi älskar Dubstep så kunde vi inte låta bli att boka de äldsta och mest namnkunniga inom gamet: Hatcha & Crazy-D (UK). Hatcha & Crazy-D som redan lagt ett par varv runt världen och kör radio på Rinse.fm och Kiss Fm vet hur man fixar festen. Om ni inte tror oss så checka ett par av deras legendariska shower på hans myspace.

Vi kännde att vi var tvunga att ge Safehouse gänget ett eget golv också. Med Mackisch von dude i spetsen har de smaskat loss det på en hel del golv den senaste tiden med att mixa all den där råaskiten uppbackat med MCs av högsta klass. Ni som varit på Marie Laveau eller nån svartklubb på senaste vet hur Basutbudet kickar den. Stricktly party vibez!!

På golv 3 kör anrika Drum n bass-klubben Traffic. Kan lova att peppen är total efter att ha spenderat en vecka nere på WMC och plockat upp de där senaste dubsen. MC Sandor backar upp som vanligt med de där visa orden vi älskar att höra.

Dessutom kör alla All Out Dubstep residenterna ett b2b inferno på stora scenen. Ni vet hur det brukar sluta. Mayhem. Punkt.


IRK, ALL OUT DUBSTEP, TRAFFIC & CALIROOTS presents:

LIVE med SPIDERDOGS:
PROMOE
TIMBUKTU
MOFETA & JERRE

DJs PÅ 3 GOLV:
HATCHA & CRAZY-D (UK)
SAFEHOUSE; MARCUS PRICE aka BASUTBUDET, SEXFEMMAN & RAH BALDER
L-WIZ b2b TRICKYKID
IRK b2b GENA
SYSTEMATIC b2b LIMBZ

"A night with the best sweden has to offer in hiphop, dubstep & drum n bass!"

SOUND BY: SOLID SOUND
VISUALS: DEJA KRU

@ ALLHUSET, universitetsvägen 10, 18years, 220sek presale, 270sek at the door. Limited presale, only at: CALIROOTS brunnsgatan 9Länk till http://www.timbuk.nu
Länk till http://www.mofetajerre.se
Länk till http://www.looptrooprockers.com
Länk till http://www.myspace.com/djhatcha
Länk till http://www.myspace.com/crazydubstep
Länk till http://www.alloutdubstep.com
Länk till http://www.clubtraffic.org
Länk till http://www.myspace.com/basutbudet


(Inlägget ändrat av lia 2009-03-26 18:58:26)t

www.ff-dvd.com / www.clubtraffic.org
www.myspace.com/clubtraffic / www.myspace.com/alloutdubstep
www.myspace.com/stucklife / www.stucklife.com