I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/2 All out Traffic @ Fabriken

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-02-02 01:07

7/2 All out Traffic @ Fabriken

YEEESS! Våra favvo finnar är tillbaka! Vi gör en fet fest på två golv där vi hyllar våra finska bröder med en basorgie. På golv 1 hittar vi FANU som är aktuell med ett nytt album igen. Hur grymt som helst! Checka in det om ni gillar downtempo breaks och melodiös dnb. Riktigt vackert! http://www.myspace.com/fanubreaks

På golv 2 hittar vi CLOUDS, duon som är kända för ett antal stora dubstep hits förra året. CLOUDS blir denna kväll reppade av DEAD-O som även var den första dj:n som spela på ALL OUT DUBSTEP i Stockholm på våran premiär kväll där. Och ni vt ju hur grym den festen var :) http://www.myspace.com/cloudsaremoving

Vi har hittat ett nytt ställe igen som vi testar och det ligger mitt i stan vid blålinjen. Nämligen FABRIKEN i stadshagen. Ljud/ljus produktionen gör våran älskade Andreas på Solid Sound så ni vet ju att det kommer låta som det ska.

Och just det. Missa inte chansen att köpa in er på våran PRESALE guestlist @ Caliroots, brunsgatna 9. Ni går före i kön och är garanterade inträde!

ALL OUT TRAFFIC @ FABRIKEN

ROOM 1:
FANU, lightless recordings (FI)
Systematic
Limbz
+ guests

ROOM 2:
CLOUDS, argon (FI)
L-wiz
Irk
Trickykid
Gena
+ guest MCs

@ FABRIKEN, Strandbergsgatan 51, 22.00-03.00, 100sek, 18years, PRESALE GUESTLIST at CALIROOTS, brunnsgatan 9, 80sek.

www.alloutdubstep.com
www.clubtraffic.org

www.ff-dvd.com / www.clubtraffic.org
www.myspace.com/clubtraffic / www.myspace.com/alloutdubstep
www.myspace.com/stucklife / www.stucklife.com