I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/12 THE COUNTDOWN 2009 med Viet-Naam, Dj Preview m.fl. @ Clustret

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-12-13 08:02

31/12 THE COUNTDOWN 2009 med Viet-Naam, Dj Preview m.fl. @ Clustret

N Y Å R S F E S T E N: T H E C O U N T D O W N 2 0 0 9

4 DJs, 4 modeföretag, 2 communities, Skandinaviens största Hip Hop-magazine och huvudstadens fräschaste festvåning. Kvalitetsunderhållningen är tillbaka...

TP Events och Sean John presenterar i samarbete med Kingsize Magazine, Recognize, Dickies och Klubbkoll: THE COUNTDOWN 2009!

Årets viktigaste nyårsfest äger rum på den sjukt fräscha festvåningen Clustret (klicka på länken för rundvandring http://www.clustret.se/rundvandring/ ) som ligger vid München Bryggeriets lokaler. The Countdown 2009 kommer att vara mer exklusiv än sina föregångare. Fokus ligger som alltid på den bästa underhållningen med en salig blandning av stadens bästa underhållare.

Stockholms främsta DJs är givetvis på plats för att förgylla nyåret med musiken som förenar oss alla. Eller vad sägs om nyårets i särklass fetaste line-up bestående av:

Dj Preview - Bedroom, Hot Spot, The Mansion + Diddy, Jay-Z & Timbaland Afterparty
Viet-Naam - Klubb Kim, Chiba + Diddy, Jay-Z & Timbaland Afterparty
Crona - Soulreal och Swedish Mixtape Cartel
Flatline - Summerjam


Diddy's modeföretag Sean John är i huset och delar ut en massa sköna kläder, allt från jackor och skjortor till fräscha jeans. Allt detta i kompletta färgkoordinerade set. Vi delar också ut en massa gear från klassikern Dickies, superheta shades från trendiga Sabre, kepsar och tees från hypade LA-märket Famous... Yes vi slår på stort i år!

Issar & Kelly från Stockholms skönaste streetwear-butik, Recognize, är också med på kalaset och tar naturligtvis med sig sina favoritplagg till tidiga gäster. Och inte tar det slut där, Skandinaviens största Hip Hop-tidning Kingsize Magazine tar med sig ett hundratal exemplar av det nya numret.

Och självklart ska det magiska eventet dokumenteras. Den nylanserade storsatsningen Klubbkoll.se är på plats och filmar hela denna minnesvärda afton... It's a celebration!

***************************************************************************
Ett begränsat antal förköpsbiljetter säljes nu för 200 SEK på Recognize i Skrapan (Götgatan 78). Notera att det endast är de 100 första biljetterna som säljes till det priset. Som alltid med New Year's Eve Parties, är det först till kvarn. Du ska vara 23 år gammal för att vara garanterad entré.

The Countdown begins now!
***************************************************************************

Adressen till Clustret är Söder Mälarstrand 25 som ligger vid München Bryggeriet (T-bana Mariatorget, uppgång krukmakargatan). Festen startar klockan 21:00...

Kontakta [email protected] eller 0704333779 för helrörsbokningar och frågor.
Kärlek, TP Events

Länk till http://www.tpevents.se
Länk till http://www.thepage.se
Länk till http://www.seanjohn.com
Länk till http://www.kingsizemagazine.se
Länk till http://www.klubbkoll.se
Länk till http://www.recognize.se
Länk till http://www.dickies.com
Länk till http://www.sabre.fm

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.