I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5/9 - Klubb Klasskrig @ Cyklopen, Högdalen.

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-08-28 11:34

5/9 - Klubb Klasskrig @ Cyklopen, Högdalen.

KLUBB KLASSKRIG PRESENTERAR STOLT:

Don´t hassel the hof - lookin for freedom in tha cyklop!

Yes nu kör vi igen, containerhuset cyklopen kommer skaka av bas o trummor, höga plastiga eurotechno syntgångar, skärande g-funk, djupa subbaser och allsång! Hela festen är tillägnad ikonen hasselhof, så om man kommer utklädd till mitch buchannon (hårigt bröst, röda badisar) så väntar en present!
Den totala euforin och dekadensen ackompanjeras av i vårt tycke stan bästa vaxvändare. Gena kommer med den mörkaste, stöpt i helvetet dubstep, som kommer blandas upp med det fulländade hantverket som mr Furiouz alltid bjuder på. Ska n Ska kommer med det röjigaste ska skivorna (skinheads are you ready?), Inferno kommer dyka upp som vanligt tretusen pers på scen och bjuda oss på mördande dnb som får oss att skaka de lurviga och det eminenta Traffic kommer som vanligt visa på varför de dödar scenen i sverige, Systematic har efter en tids skivknarkande lovat o plocka fram den mörkaste, djupaste dnb som producerades under 90-talet! Klubbklasskrig crew lever fortfarande efter devisen att det är borgerligt med taktmixande....
Så fredagen den 5 september kör vi!

GENA b2b FURIOUZ
SKA N SKA
INFERNO vs. TRAFFIC
KLUBBKLASSKRIG CREW

KLUBB KLASSKRIG
CYKLOPEN 5/9
kl 20 - sent
Inträde 60 kr.


fred mellan folk - krig mellan klasser - Gaza solidaritet!