I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

10/5 Africabit stödfest @ Cyklopen, Högdalen.

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-05-05 17:46

10/5 Africabit stödfest @ Cyklopen, Högdalen.

I ett samarbete mellan flera fraktioner av Väsby Crew och det självförvaltade kulturhuset Cyklopen kan vi stolt presentera en heldagsfestival den 10:e Maj! Vi öppnar portarna till Cyklopen i Högdalen kl. 14.00 och stänger när vi stänger, det lär bli sent med en så lång spellista. Och vilken spellista sen, här finns något för alla!


Under de första soliga timmarna blir det funk, hip hop, reggae och dub och senare i solnedgången går vi över till mer elektroniska toner.

Mikael Jonasson som har det Stockholmsbaserade skivbolaget Koba Records kommer att köra ett live-set utöver det vanliga av minimal-electro-tech-house. Lyssna på hans låtar och kolla in hans spelning på det ockuperade, själförvaltade sociala centret Crash i Bologna från tidigare i år: http://www.myspace.com/mikaeljonasson


Ayhan Aydin kommer också att ge oss ett elektroniskt live-set och Gena kommer att representera AOD med dubstep. Tack vare Traffic Drum & Bass kommer det levereras timmar av DnB och överraskningar. Garabedian Sound utlovar reggae inna rub-a-dub stylee, Radio Funk, Plan & Causal, Klubb Klasskrig Crew kommer liksom Busty D spela allt mellan punk & gangsterrap.


När mörkret faller på står Deja Kru för videoprojektionerna. Självklart kommer det att finnas mat och drycker för alla åldrar.

Pengarna vi får in kommer att gå till att transportera datorer och tillbehör ner till skolan Aviation i Guinea Conakry där landet nyligen kunde inviga sin första datorsal i en kommunal skola.


Håll koll på bloggen för uppdateringar om festen!

För karta och vägbeskrivning: www.kulturkampanjen.se


Mer om artisterna:

http://www. myspace. com/playayhanplay

http://www.clubtraffic.org

http://www.myspace.com/dejakru

http://www. myspace. com/fractionofbp

http://www. dj-gena. com/

http://www.myspace.com/garabedianmmf

www.clubtraffic.org - www.myspace.com/djsystematic