I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/4 - Ginuwine live @ Berns

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-04-09 10:42

25/4 - Ginuwine live @ Berns

Då var det dags igen - The SoulReal Show är tillbaka! Vi som tidigare gett er Lounging at Berns, Club SoulReal och det största Hip Hop/Rnb-eventet i Norden, Urban Cruise!

Under åren har vi haft nöjet att presentera några av världens främsta RnB artister, så som Joe, Horace Brown, Montell Jordan och Musiq Soulchild mfl. Den 25 april har vi äran att få presentera Ginuwine, en utav en av 90 talets största RnB artister, för en unik spelning på Berns Salonger. Ginuwine banade nya vägar inom genren med låtar som Pony, In Those Jeans, Hell Yeah och So Anxious för att nämna några.
Ginuwine och The SoulReal Show kommer se till att ni får en fantastisk helkväll som kommer göra det svårt för er att står still. För att ge er en härlig början på kvällen så öppnar Mohombi, från gruppen Avalon för Ginuwine, med att ge er smakprov från sin nya skiva. Senare kommer även DJ Rockwell, Dj Dash, DJ Rolex och DJ JeJo att spela det bästa inom RnB, Hip hop och Dancehall. Berns Salonger kommer vara fyllda av en RnB vibe du inte vill missa.  Åldersgräns 20år, biljett pris 295kr på ticnet, biljetter släpps den 9 april.
 
För info www.soulrealshow.com, www.berns.se och www.ticnet.se.

Vi ses där!