I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

8/12 - Live: Dj MK+Roots Manuva (UK)@YES! Mosebacke

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-11-14 00:57

8/12 - Live: Dj MK+Roots Manuva (UK)@YES! Mosebacke

Yes! Presenterar stolt
ROOTS MANUVA + DJ MK / United Kingdom
Stora Golvet: Resident Dj: Willrock + Pure P
+ Flaite + Don Dada
Visual EFX: Frankie + MTV BEAT

Mosebacke Etablissement Mosebacke torg 3.
Lördag 8 december Klockan 21.00 till 02.00
Inträde Förköp: 130 kronor. Ålder: 23 år. Köp biljetter påwww.mosebacke.se

Yes! fyller 4 år! Ja, för fyra år sedan startade vi klubben med ambitionen att kunna ge Stockholm en bra liveklubb med fokus på hiphop och soul.
Mycket har hänt och vi har hunnit med enorma fester, festivaler och fantastiska konserter. Vi har jobbat med artister som vi endast kunde drömma om att få hit, allt från barndomsidolerna Original Sugar Hill Gang,
DJ Jazzy Jeff, Camp Lo, Jeru The Damaja hela Boot Camp Clik, M.O.P och den största av dom alla genom tiderna MR. hiphop KRS-ONE. Det är svårt att välja vilken kväll som var den bästa, men en speciell kväll var vårt 2-års jubileum där vi fick besök av bl.a Wyclef Jean från Fugees... ja vad ska man säga MAGISKT! Nu avslutar vi en era med en bokning som jag försökt få till i fyra år,
ingen mindre än en artist som enligt mig (läs Ricardo) är den bästa just nu inom hiphop - ROOTS MANUVA.

Rodney Smith, mer känd som Roots Manuva, är Englands och kanske Europas mest respekterade rappare genom tiderna. Med hundratusentals sålda skivor och utmärkelser, som en av Englands topp 40 mest inflytelserika artister, har han bevisat att engelsk hiphop är att räkna med. I Hip Hop Connection röstade läsarna fram låten ”Witness” från skivan ”Run Come Save Me” som den bästa Engelska låten genom tiderna. Ikväll har han med sig DJ MK och båda kommer vara kvällens Soundsystem. DJ MK känner ni kanske igen då han även är DIZZEE RASCALSofficiella DJ, så ni fattar vilken duo det här är. Vi hoppas ni kommer och firar med oss. Obligatorisk närvaro det vet du!

Se Video: http://www.youtube.com/watch?v=wbuSdXKtJX4

För mer info:http://www.myspace.com/rootsmanuva http://www.myspace.com/deejaymkhttp://www.rootsmanuva.co.uk/


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/