I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/8 J-RO(Alkaholiks)@YES! Mosebacke

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-08-22 20:58

31/8 J-RO(Alkaholiks)@YES! Mosebacke

YES! presenterar stolt!

Live! J-RO (Tha Alkaholiks)
Gäst dj: DJ HAZEE (Zulunation, LA, US)
Resident Djs: Pure P + Flaite
V.EFX av Frankie

Mosebacke Etablissement
Mosebacke torg 3. OBS! Fredag 31 augusti Klockan 22.00 till 02.00 Inträde: 100 kronor.
Ålder: 23 år.

Ibland får vi verkligen till det på Yes! ikväll har vi finbesök Av J-RO från alkaholiks som släpper nytt material. Med sig har han en polare och dj från LA....Efter att under större delen av 90-talet och början av 00-talet ha sålt över en miljon skivor och turnerat världen runt som medlem i Tha Alkaholiks, partyhiphopens kanske allra främsta fanbärare, bestämde sig J-Ro för att överge hemstaden Los Angeles och flytta till…Sverige. Det tog inte lång tid efter flytten innan J-Ro slog sig ihop med Timbuktus Juju Records och nu är hans solodebut här.

På ”Rare Earth B-Boy Funk Vol 2” får han beats av Breakmecanix (som producerar allt Timbuktus material) , men även hans gamla polare Snoop Dogg (Ja, den Snoop Dogg) bidrar med ett beat, ett
av de första som hiphoplegenden och den nyblivne producenten släpper ifrån sig. Dessutom gästas plattan av säväl Timbuktu som Method Man.

DJ HAZEE (Zulunation, Los Angeles, US)
Han är en av Los Angeles mest respekterade djs och är medlem I Zulu Nation i Los Angeles. Han har jobbat som dj sen han var 15 år och har även haft en lyckad kariärr som rappare med en första plats på Billboard lista.

För mer info, kolla in:
http://www.myspace.com/justrockinon
http://www.myspace.com/zulukinghazze

http://www.iloveyes.se/images/jro.jpg


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/