I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/5 Institubes: Surkin & Para One @ Debaser Medis

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-05-22 19:17

25/5 Institubes: Surkin & Para One @ Debaser Medis

Surkin har sina rötter i hiphopen och tillhör den franska dansmusikscenens mest spännande namn just nu. De hårdkokta och svängiga tolvorna "Radio Fireworks" och "Ghetto Obsession" har sedan lång tid tillbaka lämnat de coola vinylbutikerna som dyrgripar och upplevs nu bäst på svettiga klubbar världen över. Är du inne på Sebastian, Justice och Ed Banger-bolaget så är det här din kväll.

 

Para One är 27-åriga Jean-Baptiste De Laubier som började att producera musik i tidiga tonåren med framgångsrika mixtapes. Men det var mötet med TTC 2001 som sköt honom till  riktigt höga höjder. Ryktet om hans geniala punkiga entusiasm spred sig snabbt och ledde till intressanta remixuppdrag av bl.a Daft Punk och Ellen Allien. Kritikerna hyllar den som fångat ljudet av framtiden. Singeln Dudun-Dun är en av årets stora club hits! Med ett löfte av ett framträdande som inte lämnar någon oberörd, lär detta bli en musikalisk resa hård som granit.