I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

2/12 - Cesar Comanche Supastition@ YES 3år mosebacke

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-11-18 17:10

2/12 - Cesar Comanche Supastition@ YES 3år mosebacke

YES! Lördag 2 december

Live: Supastition / Soulspazm+Rawkus / Los Angeles
Live: Cesar Comanche / Los Angeles
Gäst DJ: DJ Salla / The Latin Kings
Residents DJs: Willrock+Flaite+Don Dada
V.EFX: Unlucky Monkey&Frankie

Nu är det dags för Yes! treårs jubileum!
Ja det hela började en kall decemberdag för tre år sedan med The Latin Kings på scen, det blev en sjukt bra kväll och det kändes som att vi hade hittat hem. Mosebacke har varit platsen som vi har haft som bas och ibland så har vi gjort gästspel både runt om i Sverige och i Stockholm. Artisterna som vi har tagit hit har varit många och ibland så har vi haft magiska konserter. Det är svårt att peka ut den bästa men i mina ögon är det nog KRS-ONE eller kanske när Wyclef var här på vårt tvåårs fest. Jag hoppas ni kommer och firar med oss och ser morgondagens nästa rapstars som heter Supastition och Cesar Comanche dom kommer från LA och kickar fett!
Vi flyger hit två Los Angeles rappare som är riktigt hypade just nu. Ceesar Comanche är en frekvent gästrappare som bland annat samarbetat med superproducenten 9th Wonder från Little Brother. Nu är han på Europaturné med Supastition, som har The Roots trummis ?uestlove i fanskaran och som bland andra arbetat med KRS-One.
Båda dessa artister tillhör en ny stam inom Okayplayerfamiljen, där namn som The Roots, Talib Kweli, Erykah Badu och Little Brother är förgrundsgestalter. Kort sagt - Yes! plockar hit hiphopens framtid redan nu.
Ses och kom tidigt! Ricardo & Miguel

Lördag 2 december
Mosebacke Etablissement
Förköp 80 kr köpes på Recognize,Ölandsgatan 50, Skanstull.
Record Hunter, St eriksgatan 70, St eriksplan.
I dörren 100 kr.
Klockan 21.00 till 02.00
Ålder 23år


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/