I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

4/11 Rico Won & Obnoxiuz @yes

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-10-29 17:13

4/11 Rico Won & Obnoxiuz @yes

Rico Won & Obnoxiuz
Residents DJs: Flaite+Don Dada
V.EFX: Unlucky Monkey&Frankie

KutMasta Kurt är en av hiphopens mest respekterade producenter och en grym dj som turnerar världen runt med sin vapendragare Kool Keith. Han är mest känd för att ha jobbat med Beastie Boysoch DR Doom men även för sina samarbeten med Dilated Peoples, Del Tha Funkee Homosapien, Blackalicious, DJ Spooky, Tim Dogoch även helt otippade Linkin Park.

Create & Devastate som också spelar skivor på lördag är en del av producentkollektivet Elite Fleet som har sin bas i Helsingborg. De har producerat/DJat ihop i flera år och släppte i början av året sin debuttolva som distribuerades över hela världen. De har producerat beats till artister som Masta Ace, Stricklin, Maylay Sparks för att bara nämna några.

Rico Won & Obnoxiuz är etablerade på den svenska hiphopscenen och har jobbat med alla tunga snubbar. 2004 var Rico Won nominerad för bästa hiphop/rnb på Manifesto. Han nya skiva "Accept What You Can't Change" släpps nu i november och ni kan höra nya låtar för första gången live på Mosebacke.

Med den här lineupen så skulle man tro att vi har treårsjubileum men vafan vi slår alltid på stort.Vi blir inte rika på cash men det här gör vi för er som älskar den här riktiga hiphop musiken! Ses! Ricardo & Miguel

Lördag 4 november
Mosebacke Etablissement
Förköp 80 kr köpes på Recognize, ?landsgatan 50, Skanstull. I dörren 100 kr.
Klockan 21.00 till 02.00, Ålder 23år. www.iloveyes.sehttp://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/