I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

17/3 - FLY med Taro & DJYBY @ Kägelbanan/Mosebacke

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-03-13 18:27

17/3 - FLY med Taro & DJYBY @ Kägelbanan/Mosebacke

FLY är en uppsättning fester under våren i regi av DJYBY (Bomben XL, Blaze), och Taro (Hemmalaget). På Fly ska vi lyfta fram den grymma stockholmska soulscenen, och då tänker vi på grejer som Linn, Swedish Love Story, Up Hygh, Melo och Ninsun Poli.

Förutom att spela ny, svensk funkig soul blir det R&B-klassiker, new jack swing, soul och hiphop. Under kommande fester under våren har vi liveframträdanden med soulakter från Stockholm, men nu på fredag värmer vi upp med att spela soul på vinyl, softa och dansa.

Vinn gästlista!
Skriv och berätta om din bästa svenska soulupplevelse till [email protected]. Skriv "Stay Fly!" i ämnesraden och glöm inte skicka med för- och efternamn så lottar vi ut gästlisteplatser till de 10 roligaste.

FLY, premiären!
Kägelbanan, Mosebacke
Fredag 17:e mars, 21-02
Entré: 40 kr före elva, 80 kr efter
Ålder: 20 år

DJ Taro:
Taro behöver väl knappast någon närmare introduktion; en av Stockholms och Sveriges flitigaste hiphop-DJs, mannen bakom skivetiketten Hemmalaget, alltid med ett leende på läpparna och grymma skills på skivspelarna.

DJYBY:
DJYBY eller Yes Baby Yes har tidigare haft klubbsuccéer som hiphopklubben Blaze, Bomben XL och Familia, jobbat med nattklubbsdelen på Halv Trappa plus Gård och ordnar fortfarande klubbar med Bomben. Räkna för övrigt med en fin Bomben XL-comeback i sommar!

Why Baby Why? www.yby.se