I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bomben XL NR3. Trädgården sthlm. Holletronix (US) 31/8

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2005-08-21 18:30

Bomben XL NR3. Trädgården sthlm. Holletronix (US) 31/8

Nu är det finally official...


- Dansgolvet

Hollertronix (us)

Äntligen är det dags. Hollertronix i form av Dj Diplo och Low Budget är äntligen på XL för att ge er den fetaste mixen av de grymmaste låtarna som någonsin hörts i vår stad! Givetvis supportas de av evigt trogna blaza.

- Ögonfransgolvet

Bomben mot rubbet

Dags för indiebattle av rang! Bomben indiesouldater möter Emelie Thoren, Terry Ericsson, Robert Kruus och lagledaren Lång Kalle

- Nya finansgolvet

Soundkilla

Ashman och Mikey Dodd langar ny och gammal dancehall och lovers rick påeldade av Natty Silver aka Nang Chobang från Latin Kings på micken.

-Extravagansgolvet

The sabrina

Shlm no1 playboy Per Hagman tillsammans med elektronikahjältarna Skugge och Tilliander är nuff extravaganta bland electro och europeisk disco i trädgården


---------------------------------------- ---------------

Förutom line-upen som finns här ovan, har vi äran att presentera nya, heta duon på Service, för första gången i Stockholm: Cat-5! Kolla deras hemsida på cat5.se, där man kan lyssna in sig på ett par låtar så man är redo att sjunga med.

Festen är på Trädgården på onsdag 31:a augusti. Trädgården ligger på Fleminggatan 4 nere vid vattnet.

Glöm inte att Trädgården säljer bira för bara 25 kr innan klockan elva! Observera också att vi säljer biljetterna för bara 60 kr, men å andra sidan finns det bara 300 biljetter, som börjar säljas på fredag.

Ålder: 20 år, entré: 60 kr förköp, 100 kr i dörren. Förköp finns på Sneakersnstuff, Åsögatan 124 och Dieselbutiken, Kungsgatan 3.

New job. New Life. Good life