I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Reggae Gold Bash 2005 (Stockholm 11/8)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2005-08-09 11:03

Reggae Gold Bash 2005 (Stockholm 11/8)

Miss Reggae Gold Dance-tävling
En danstävling för tjejer där förstapriset består av 2000 sek cash, kläder från Puma, jeans från Miss Sixty, smink från Oriflame samt modelljobb för gratismagasinet Pause http://www.pau.se. I juryn sitter programledaren Shan Atci från ZTV:s "Lobby", Rigo från Infinite Mass, DJ Qute från SVT.se)SVT:s "Stockholm Live", koreografen Nicki Starr samt Jennie Göthberg, stylist på Pause.

Soundkilla
Mikey Dodd, Ashman och Natty Silver är reggaepionjärer bakom stilbildande klubbar och soundsystems som One love och Swing-a-ling. Silver är även känd från Latin Kings och Ashman driver skivbutiken Soundkilla på Kungsholmen.

Chiba
Sveriges mest kända och respekterade hiphop- och r'n'b-DJ:s, Sleepy, Will-Rock, Viet-Naam och Tony Zoulias, driver tillsammans med promotorn Fredrik Dahlgren klubben Chiba. De lockar en mer mogen, medveten och trendsättande publik och kommer ha hand om ett av dansgolven.

Topaz Soundsystem
Topaz består delvis av bröderna Rigo, Chribbe och Tito Pencheff, alla delaktiga i hitgruppen Infinite Mass där Rigo är frontperson, samt diverse kunniga MC:s och DJ:s som Michael Knight och Michel Miglis. De har studio på Kuba och har slagit stort i den spansktalande världen med deras cubaton-musikstil. På Reggae Gold kommer Rigo, Rodjah och Michael Knight uppträda och spela skivor.

KBC med Million Styles
KBC är ett av Sveriges främsta soundsystems och driver en studio på plats i Jamaica. Deras MC Million Styles placerade sig nyligen på fjärde plats, bland 1 200 sökande, i ölmärket Red Stripes Big Break-tävling på Jamaica. KBC med Million på micken kommer uppträda och DJ:a.

Blaze
Dancehall- och hiphopklubben Blaze har länge erbjuder vilda dancehallfester. En av arrangörerna, Sebastian S-G, spelar varje fredag på Berns uteservering och kommer även hos oss stå utomhus och skapa den rätta karibiska stämningen genom att varva allt från modern cumbia och zouk till mer kända urbana musikstilar som reggaeton och baile funk!

Uncle Eric
På utegolvet kommer Sebastian få äran att spela tillsammans med Uncle Eric, skandinaviens främsta soca-DJ. Vi som ligger bakom Carl M Sundevall, redaktionschef på Pause, före detta klubbredaktör på
Aftonbladet Puls samt frilansjournalist och DJ på alltifrån Köket till Berns.

Mikey Dodd, före detta labelmanager och A&R på MNW Music och en av pionjärerna inom reggae i Sverige. Dodd har bland annat startat och DJ:at i det välkända soundsystemet Swing-a-ling samt drivit klubbar i över femton år.

Trädgården
Fleminggatan 2-4
Torsdag 11 augusti
22-03
20 år
100 kr dörren
80 kr förköp Puma Store i Gallerian/Hamngatan samt Soundkilla Records, S:t Eriksgatan 48. Tel 08-6541400

E-flyer finns här

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.