I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Bomben Xl idag Onsdag 27/7 <Trädgården Sthlm>

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2005-07-27 15:35

Bomben Xl idag Onsdag 27/7 <Trädgården Sthlm>


Bomben XL nummer två!

Vi är omåttligt stolta över att få presentera Bomben XL för andra gången denna sommar, och det med den bästa line-up vi kunde tänka oss!

Coolof gästar oss för första gången, och han spelar back-to-back med Tornamento-vinnaren Anders Åkergren på tre skivspelare. Smet & Marit Bergman upprepar sin succé från Norrköping där Marit och hennes gäster sjunger sina och andras låtar över andra instrumentaler.

Blaze representerar som vanligt på sitt golv, och precis som förra gången räknar vi med att de gästas av några andra topp-DJs! Och då har vi inte ens nämnt Robert vs Peter, där följande indie- och soul-storheter möts:

Robert Brodén (Pet Sounds) vs Peter Ryckert (Babasonic)
Robert Baum (Soul) vs Peter Åsbrink (Disco/Nitty Gritty)
Robert Plaszczyk (Lads club/Mondo Grande) vs Peter Hedlund (Metropolis)

Festen är på Trädgården på onsdag 27:e juli. Trädgården ligger på Fleminggatan 4 nere vid vattnet. Karta finns här.

Glöm inte att Trädgården säljer bira för bara 25 kr innan klockan elva! Observera också att vi säljer biljetterna för bara 60 kr, men å andra sidan finns det bara 300 biljetter, som börjar säljas på fredag.

Ålder: 20 år, entré: 60 kr förköp, 100 kr i dörren. Förköp finns på Sneakersnstuff, Åsögatan 124 och Dieselbutiken, Kungsgatan 3.

New job. New Life. Good life