I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/4 28/4 - Klubb Living & Rootvälta @ Inkonst Malmö! @ Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2012-04-23 16:44

28/4 28/4 - Klubb Living & Rootvälta @ Inkonst Malmö! @ Inkonst



LIVE: ROOTVÄLTA från Borlänge! – På Scen: 23:30.. Rootvälta är ett av Sveriges bästa och mest erfarna reggaeband. Deras framträdanden är fyllda av energi och dynamik, vilket bidrar till att bandet har många hängivna fans och alltid uppskattas av publiken. På det senaste albumet ”Homegrown” har bandet tagit in nya influenser i deras redan välkända reggaesound, och detta gör att Rootvälta nu är mer spännande än någonsin.

DJs i Klubben
Peoples`Choice – CPH/DEN
Peoples`Choice är ett av Danmarks äldsta och mest respekterade sound. Kanske är det för att dom verkligen kan sin historia när dom kör reggae och dancehall. Kanske är det för att dom är ödmjuka och professionella på samma gång. Eller är det allt detta plus att de faktiskt spelat tillsammans sedan 1998 på alla större klubbar och festivaler som kan nämnas i Köpenhamn och resten av Danmark. Bland dessa kan Vega och redan legendariska reggae-institutionen Rub A Dub Sundays nämnas. De har sina resident-kvällar där men det kan nämnas att de även spelat på Roskildefestivalen. De har varit i Sverige flera gånger och även besökt Finland och Tyskland men det är framförallt i Afrika de har lämnat tydliga avtryck. De spelade tillsammans med Gregory Isaacs och Killimanjaro Sound i Kenya för en publik på 20.000! och har dessutom gjort shower i Sydafrika och Liberia. De vann Dansk Sound Clash Mesterskab 2005 och Karismatiske Mc:n soundet, Princess T, har gjort sig ettnamn i Danmark på egen hand. Peoples`Choice har till och med blivit intervjuade av Robbo Ranx i hans radioshow BBC 1xtra där de spelade deras mixar. Nu kommer Peoples`Choice till er favoritklubb LIVING! Det kan även nämnas att Peoples`Choice är det danska favoritsoundet för minst ett par av medlemmarna i Million Vibes.
DJ & MC in Peoples Choice the loft CPH – Movie n House Party
Founder of One Groove Building Communities Through Music!
www.onegroove.org
facebook.com/onegrooveorg
soundcloud.com/one-groove

Million Vibes (Malmö/Lund)
Million Vibes är resident deejays på klubb LIVING och den musikaliska grunden för klubben. Ett sound som låter mycket reggae som dancehall men framförallt kända för sina specials. Dvs. duplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million vibes har spelat i London / USA / Moska / Barcelona / Schweiz / Hamburg / Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden. Men ikvällen/ikväll spelar dom för er klubb LIVING fans and outsiders. A time 2 welcome and celebrate early SPRING feelings @ Inkonst, Malmö, with nothing just dancing to GOOD music and mingling with good happy people. Best Believe it.

Djs Foajébaren UK Funky / Soca / House / Garage / Dubstep
Jonas Grönlund: aka Jonas From Falun har spelat skivor över hela landet i mer än tio år. Jonas började med hiphop innan han snabbt gick vidare till att utforska andra genrer med rötter inom den afroamerikanska musikhistorien. Som ena halvan av partyinstitutionen Oh Baby I Like It Raw är han en av landets mest mångsidiga dj:s med extra mycket kärlek för dubbig house och disco med afro- och latinamerikanska influenser.
Vid sidan av dj:andet har etablerat sig som en av Sveriges ledande hiphop- och dansmusikskribenter med uppdrag för bland annat Sydsvenskan, Nöjesguiden, Rodeo, Bon och SVT:s PSL.

Dj Wilsson
Har har spelat brittisk basmusik i 15 år och drivit ett skivbolag som heter Funk of Fury. Under 2011 har Dj Wilsson varit i Los Angeles där han har studerat musikproduktion. Nu är han tillbaks i Malmö och lördag 17/3 kan du b.l.a. höra och dansa till funky house som är en blandning av soca, house, garage och dubstep bass på klubb LIVING @ Inkonst!!! Goda vibes lovar!

VAR: Inkonst, Bergsg 29, Malmö
NÄR: Lördagen den 28:e April
TID: 22:30 – 03:00
ÅLDER: 18 år
ENTRÈ: 150 kr, efter släpp 100 kr.


Namn: 28/4 - Klubb Living & Rootvälta @ Inkonst Malmö!

Plats: Inkonst

Datum/Tid: 2012-04-28 22.30-03.00

Ålder: 18

Kostnad: 150

Mer info:
http://www.facebook.com/events/335175649879798/


(Inlägget ändrat av mc_svålen 2012-04-23 16:44:32)

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips