I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

14/4 Klubb Living : Urtica Sound (Spa) & Million Vibes, Thunderclash sound @ Moriska Paviljongen, Malmö

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2012-04-11 12:05

14/4 Klubb Living : Urtica Sound (Spa) & Million Vibes, Thunderclash sound @ Moriska Paviljongen, Malmö



Klubb LIVING kommer till Moriska igen och denna gång har de med sig ett gäng DJ's, bland andra Urtica Sound. De grundades 2004 i Vilanova och nuvarande baserar i Barcelona. Både reggaescenen och soundet har sedan dess växt och Urtica har gjort sig ett namn internationelltoch spelat i bland annat Italien och gör nu sin första spelning i Sverige.

Lördag 14 april · Tid: kl 22-03 / Entré: 100 kr / Ålder: 20 år

Urtica är alltid ”up to di time” med musiken men har dessutom resväskorna fulla med dubs. De har spelat med David Rodigan, Sentinel, Pow Pow, Robbo Ranx och delat affisch med artister som; Alton Ellis, Max Romeo, Jah Mason, Collie Buddz och Michael Rose. Urtica har deltagit i ett antal soundclashes och fick bland annat ta med sig pokalen från prestigefyllda spanska drabbningar såsom BCN 45''(2007 och 2008), Bilbao Soundclash (2009), Spanish Soundclash (2010 and 2011) och den senaste Malaga Tag Team Clash som är soundclashens motsvarighet till fotbollens El Clásico. Missa inte när spanjorerna tar med sig festen från södra Europa till Klubb Living.

MALAGA TAGTEAM SOUNDCLASH - Spain VS Sweden - El Clásico Med Musik och Dans!

MiLLiON ViBES - MALMÖ, SWEDEN
Million Vibes har precis släppt en dancehallmix och en onedropmix. Det är talande för ett sound som med sina 7 medlemmar har möjlighet att spela alla stilar inom den jamaicanska musiken. Med långt mer än tusen spelningar i ryggen håller de Klubb Living som den största dancehallklubben i Malmö. Förvänta er en och annan Sizzla-dubplate 21/1!

DJ EASYBOY (Thunder Clash Sound)
Dj Easy Boy ger sig av på sin Afrika-turnè ock är tillbaks till Sverige i Mars med massor av GOOD RYTHYM och kärlek. Klubb Living och Million Vibes bjuder in vår favorit-selector ännu en gång.

I Bistron: - Tropical Bass / Minimal tribal House & Techno!
Dj MAKKS & Dj AIM

Good Environment We Provide // Good Music We dance

Vi ses och Varmt Välkommen!


Namn: Klubb Living : Urtica Sound (Spa) & Million Vibes, Thunderclash sound

Plats: Moriska Paviljongen, Malmö

Datum/Tid: 2012-04-14 22.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips