I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/4 Joyride med Million Vibes, Mejeriet, Lund

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2011-04-26 11:47

30/4 Joyride med Million Vibes, Mejeriet, Lund

JOYRIDE!!!

... Att Lunds nya dancehall-och reggaeklubb heter Joyride vet vi nu!
Det är som ni oxå vet Valborg och sommaren står på tröskeln. För att krydda till ditt firande så kör vi en Valborgsreggaeafton på Joyride! More Fire!

...Ni i Lund har tidigare gett oss två välbesökta kvällar och det märks att er reggae/dancehall bägare ännu inte är fylld. Förfesta i Stadsparken, tänd grillen hemma, ha skoj med vännerna, vad som helst, men kom ihåg att du + ALLA dina vänner är bjudna till en Valborgsfest vi sent får glömma!

Million Vibes syns just nu överallt! Malmö, Köpenhamn, Frankfurt, Moskva.. Och nyligen hemkomna från en monsterspelning på Sthlm Reggaeklubb tillsammans med giganterna T.O.K så är dom redo att spela på Joyride igen.

Så är du sugen på att uppleva Jamaicas heta rytmer så är det till Lund du ska åka! Million Vibes tar er återigen på en nöjesresa genom Jamaicas historia fram senaste tidens big tunes från Cecile, Mavado, Vybz Kartel, I-Octane och Beenie Man, allt ska spelas denna afton!

Joyride den 30/4 är till för alla som vill ha extra kul Valborg 2011!


Mer info om MILLION VIBES:
http://soundcloud.com/millionvibes
http://twitter.com/Million_Vibes


Alltså:

Lunds nya dancehall- reggaeklubb JOYRIDE


Lördag 30/4

DJ`s: MILLION VIBES SOUND

23:00-03:00
Entré: 60 kr / Inget förköp / 18-årsgräns
på Mejeriet, Lund

Välkomna!

/Million Vibes Crew

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips