I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Movits! live på Sydskånska Nationen (Foxen/Svartklubben)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2011-02-08 14:42

Movits! live på Sydskånska Nationen (Foxen/Svartklubben)

Två av Sydskånskas klubbar slår ihop sig den 11 februari för ett oförglömligt samarbete. I fusionen mellan Foxens funk och soul och Svartklubbens hiphop har vi den stora äran att ge er Movits! Detta succéband är erkända både inom Sverige och på andra sidan Atlanten i USA.

Foxens och Svartklubbens förmän kommer under kvällen ge er den bästa blandningen av funk/soul och hiphop inspirerad av funk/soul. Allt för att kvällen ska gå i blandningens tecken! I baren har vi de snyggaste jobbarna som blandar de fräschaste drinkar och dansgolvet de skönaste människorna Lund kan erbjuda.

Så kom hit och lev ut dina innersta drömmar: se Movits live på en studentnation! Inga förköpsbiljetter finns, så se till att vara här i väldigt god tid (det kommer vara kö)!

---

Entré: 80 kr
Leg + studentleg
22-02

---

Movits INFO:

Luleåbaserade gruppen Movits består av bröderna ”Johan Jivin” Rensfeldt och ”Mördar-Anders” Rensfeldt, samt saxofonisten Jocke ”One-Take” Nilsson. De spelar hiphop med tydliga influenser från jazz, soul och swing. Singeln Äppelknyckarjazz har över en halv miljon visningar på YouTube och har framförts bland annat på Allsång på Skansen. Bandet har fått framföra sin musik på ”the Colbert Report” vilket resulterade i en USA-turné och förstaplatser på amerikanska iTunes och Amazons hiphoplistor. När ett svenskt band som sjunger på svenska petar ner Snoop Dogg och Eminem från topplistorna vet man att något stort är på gång. De har också legat på P3’s Trackslista och vunnit Årets rytm på Manifestgalan. Inom kort släpper gruppen sitt andra album ”Ut Ur min Skalle” och det finns inget som inte talar för att det blir en hit.

Länklista:

Hitsingeln ”Äppelknyckarjazz” officiell video
http://www.youtube.com/watch?v=C8fIVTH0TiM

Movits LIVE på Allsång på Skansen
http://www.youtube.com/watch?v=TfMxtMxUFEI

”Swing för hyresgästföreningen” officiell video
http://www.youtube.com/watch?v=Ag5kWN_q3iI

”Fel del av gården” officiell video
http://www.youtube.com/watch?v=LnaeImQ0TSg

Officiell hemsida
http://movits.se/

http://www.svartklubbenpresenterar.blogspot.com