I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/4 The Booty And The Beat med Mackan (Basutbudet/sås) och San-One

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-03-29 19:02

7/4 The Booty And The Beat med Mackan (Basutbudet/sås) och San-One

Så var det dax för sundets bästa dansklubb att återigen köra på Babels lill-lördagssatsning. Svart urban musik korsbefruktad med elektroniska beats och simsalabim har vi en klubb för dig med hjärtat i hiphopen men som älskar dans, fotarbete och rumpskakningar. Ytterst ansvarig för skaket är som vanligt lady San-One som denna gång bjudit in Stockholms finest Mackan (Basutbudet/Sås). Ni vet ni vill ha det!

VAD: Onsdagar på Babel - The Booty & The Beat
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: Mackan & San-One
NÄR: Onsdag 7 April 23:00–03:00.
ENTRÈ: 60 kr
ÅLDER: 20 år

Marcus ”Mackan” Price har gått en lång väg sedan tiden som snabbkäftad lillkille i Fattaru. Med soloprojektet Basutbudet riktade han in sig på de smutsigaste dansgolven, plockade hem en grammis och reste land och rike runt för att spela svensk bas för din förbannade röv. Ytterst få artister har lika galant lyckats foga samman hiphop och techno utan att det låter eurodisco. Någonstans på vägen har han dessutom hunnit producera Mapeis största hit, starta skivbolaget Slang Musik och etablera en DJ-karriär i eget namn. Hemma i Stockholm är han högaktuell med Sås, den kungliga huvudstadens just nu hetaste klubb.

Till Malmö anländer Mackan med skivväskan fullproppad av kryddstarka basfavoriter från jordens alla hörn och egensignerade remixer straight outta Safe House studion.

The Booty and The Beats-bossen San-One utlovar i sedvanlig ordning den tightaste mixen av tropical bass, dancehall-remixer och elektroniska hiphophybrider. Räkna med träningsverk i sätesmuskulaturen.

http://soundcloud.com/marcusprice/sauce-mix-1