I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

27/3 GULLY CREEPiN @ Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-03-17 15:14

27/3 GULLY CREEPiN @ Inkonst

Dutty sauf, då var det dags för Malmös råaste och vildaste klubb att inta Inkonsts lokaler ännu en gång och bjuda på basmassaker och kulsprutetrummor i form av det senaste och det bästa från Jamaica och världen!

Den här gången kör vi en strickly residents nights med dina favorit DJ's från regionen:

Vi har med oss DJ BENEATH från succé conceptet "Boom Bap" som plockar fram sina favorit dängor från 70, 80, 90-talet och börjar kvällen med en stadig uppvärmnings segment. Förvänta dig allt från gammla Wackies, Joe Gibbs och Augustus Pablo produktioner till modernare klassiker från Penthouse, Xterminator och Digital B.

Vi har också med oss DJ GEELS, senaste tillskottet på Malmös klubbscen som har gjort sig ett namn på väldigt kort tid. Som en av residentsen på Gully Creepin ansvarar han för sitt eget påhitt "jamhop", crunkhallen och givetvis den bästa dancehallen från då och nu.

Givetvis finns värdarna DJ Shirkhan & Sammy K aka. SAFARI SOUND på plats och gör sin första Malmö spelning sedan de vann Djungeltrummans klubb tävling där de utsågs till "Malmös bästa DJ's 2009". Så vill du veta hur Malmös bästa DJ's låter live, VET du att du måste vara i huset!

Vi kommer även att få xxxklusift finbesök av ZORO som under de senaste åren har chillat med musiken då han fick problem med hälsan. Zoro kommer att rocka micken till höger och vänster under kvällen och det är inte alls omöjligt att det bjuds på någon av dina favorit låtar live eller en och annan freestyle session!



Sammanfattning för dummies:

27/3 GULLY CREEPiN @ Inkonst

Special guest: ZORO

SAFARI SOUND

DJ GEELS

DJ BENEAF

23.00-03.00
20+
50:- innan 00.00 100:- därefter

Välkommna!

twitter.com/dj_shirkhan