I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ny Onsdagsklubb på Babel - The Booty & The Beat -Premiär 13/1

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-01-05 00:39

Ny Onsdagsklubb på Babel - The Booty & The Beat -Premiär 13/1

Premiär den 13/1 med DJ San-One, BabyDoll och Kid Kishore (DK)

Svart urban musik korsbefruktad med elektroniska beats och simsalabim har vi en klubb för dej med hjärtat i hiphopen men som älskar dans, fotarbete och rumpskakningar. The Booty & The Beat föddes på Vega i Köpenhamn vintern 2009 som ett samarbete mellan Dj San-One och Hiphopklubben Kontoret och har nu landat i Malmö, närmare bestämt på Babel, där San-One en onsdag i månaden, bjuder in sin favorit-dj för att tillsammans förföra din rumpa med svart elektrisk dansmusik.



På premiären den 13e januari vill The Booty & The Beat stoltsera med sina danska rötter och bjuder därför över bland det bästa Köpenhamn har att erbjuda – Albertslunds svar på Dj Assault - Kid Kishore. Kishore eller Dj Hvad som han även kallar sej ligger bakom Albertlunds Terror Korps och har skapat en helt egen genre där han mixar indiska bollywoodbeats och hårdaste ghettotechen med dansk vokal på. En udda, fantastisk och sjukt galen klubbupplevelse som inte får missas. Dessutom tittar även BabyDoll förbi för att fira av ett gäng rumpskakar-hits.

För mer info om Kid Kishore:

http://www.sygnok.tk/

http://www.myspace.com/kidkishore

http://www.myspace.com/albertslundterrorkorps





VAD: Onsdagar på Babel — säsongspremiär — The Booty & The Beat
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJ: Kid Kishore (DK) & San-One
NÄR: Onsdag 13 jan 23:00–03:00.
ENTRÈ: 40 kr innan midnatt sen 60 kr
ÅLDER: 20 år