I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dance!..Ya know it! Premiär på Amore 4 juli

Klubb & Konserter - Skåne

   

2008-07-03 09:36

Dance!..Ya know it! Premiär på Amore 4 juli

Solstolar, fotbollsspel, barhäng, fet bas och mycket rumpskakningar.
Detta är några av ingredienserna när Dance!..Ya know it! killarna slår sig ihop med sommarens hetaste uteställe, Amore.
Varje fredag hela sommaren kan ni avnjuta detta på vårt stora utomhus dansgolv och mycket mer, från skymning till gryning(23-03).
Bakom spakarna står era kära värdar och dj´s Amato & lil g.u.d.

Varje fredag hela sommaren
23-03
100 spänn
Dj Amato & lil g.u.d.
Hiphop Funk RnB Electro Dancehall New Jack Swing

Dance!..Ya know it! satte sig själva snabbt på kartan under sommaren 07, då på Debaser, som Sveriges fetaste hiphop klubb.

Med fokus på bra dansmusik, oldschool och annat fett som kan skaka rumpa till. Med 1000 besökare i snitt varje onsdag var det ett gott skäl till att börja kvällen tidigt för att slippa stå i den enormt långa kön.

Gästdj´s som Confuse, Timbuktu, Jazzy Jay och gästartister som Frank´n´Dank, Black Milk mfl intog varje onsdag scenen tillsammans med radarparet Amato och lil g.u.d.

Dj Amato har ju som bekant varit Timbuktus vapendragare på turne och dom sänder även P3 Hiphop varje tisdag. Så börja förfesten redan på tisdagen med att lyssna på 98.0 från kl 22-00.

lil g.u.d. har spelat skivor och drivit klubb i malmö sen tidigt 90tal. Den Onde, Den Gode & Den Lille, Festen!, Superlördag är några av succeerna som han ligger bakom. Alltid först med det du aldrig hört innan och leverar alltid fest.

Rytmer, beats, rhymes, körer och scratch blandas i en salig röra. Onsdagen som en festdag var ett faktum. Be there or be square!