I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

4/8 Festen! @ Debaser, Malmö med Seyour Bits (Holland)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-07-18 14:51

4/8 Festen! @ Debaser, Malmö med Seyour Bits (Holland)

Den 4 augusti är det åter igen dax för klubben Festen! Arrangörerna på 626 Music, lil g.u.d och Johanna B spelar sina bästa plattor.

Den här gången har vi bjudit in vår absoluta favoritartist, nämligen Seymour Bits från Holland, som i höstas gästade våra kompisars klubb, Skånes Ljudpark

Seymour Bits,  eller Bas Bron som han egentligen heter, kommer tillbaka till Malmö! Den här gången är det vi på Festen! som välsignas av hans fantastiska närvaro. Seymour Bits personifierar den nya elektroniska funken som är på väg att slå stort och ingen kan stå still när hans låtar spelas. Bas Bron är också en del av instrumentalduon Comtron men med Seymour Bits får vi också vokaler, vilket vi på Festen! gillar. Seymour Bits är signad till det holländska bolaget Magnetron där en av Hollands mest intressanta rappargrupper "De Jeugd Van Tegenwoordig" också släpper sin musik. Magnetron står definitivt för framtidens musik i Europa. Misas alltså inte Seymour Bits som i sjömansdräkt kommer ge er nya ljudbilder och smattrande syntljud.

Tid: 22-03
Pris: 60 kr.